E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGözler TFF'ye çevrildi: Yönetim istifa edecek mi?---

Gözler TFF'ye çevrildi: Yönetim istifa edecek mi?

Gözler TFF'ye çevrildi: Yönetim istifa edecek mi?
29 Aralık 2023 - 23:55 borsagundem.com

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanan TFF Süper Kupa finali resmen ertelenirken gözler de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye çevrildi. TFF'den istifa iddialarıyla ilgili açıklama geldi

Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, bugün Turkcell Süper Kupa finalinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı. Ancak Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermemesinden dolayı iki kulüp mücadeleyi oynamama kararı aldı.

Yaşananların ardından takımlar Türkiye'ye dönme kararı alırken Fenerbahçe, Galatasaray ve TFF'den ortak açıklama geldi. Açıklamada "Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz" ifadeleri kullandı.

GÖZLER TFF'YE ÇEVRİLDİ: İSTİFA GELEBİLİR

Bu gelişmelerin sonrasında ise tüm gözler Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimine çevrildi. Kulislerde TFF yönetiminin istifa edeceği konuşulurken Riyad dönüşünde alınacak kararlar merakla bekleniyor.

Büyükekşi için istifa ve sağlık durumu açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, Mehmet Büyükekşi'nin istifa iddiası ve sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Suudi Arabistan'ın Başkenti Riyad‘daki Süper Kupa maçı için sahaya çıkmayan Fenerbahçe ve Galatasaray İstanbul‘a dönmek için harekete geçerken, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin yaşanan krizin ardından istifasını hazırladığı kulislerde yayılınca, bu konuda bir açıklama geldi.

TFF yetkilileri, Mehmet Büyükekşi'nin istifa haberlerini yalanladı ve bunun asılsız olduğunu söylediler. Daha sonra Mehmet Büyükekşi’nin odasına çekildiği ve rahatsızlandığı öğrenildi. Otele ambulans gelip sağlık ekipleri kontrol için Büyükekşi’nin yanına giderken, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin sağlık durumunun gayet iyi olduğu açıklandı.

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ilk açıklama

 

Beşiktaş'tan Süper Kupa krizi sonrası tarihi çağrı: Kapımız açık

 

Suudilerden İstiklal Marşı'na büyük saygısızlık

 

Süper Kupa finali iptal: Galatasaray ve Fenerbahçe ülkeye dönüyor

 

Süper Kupa finalinde büyük skandal: Riyad'da 'Atatürk' krizi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • azmi31 Aralık 2023 10:58

    Yeni şeyler söylemek , yeni yüzler , akıllar görmek lazım cancağızım. Görmek lazım, başarılı olamıyorsan, kamu oyundan olumsuz tepki alıyorsan gitmek lazım..

  • hilal30 Aralık 2023 20:15

    istifa etmek için gurur lazım.Kendi kararını kendisinin vermesi lazım

  • Vatandas30 Aralık 2023 13:29

    Kovun bu adamı bizi her yerde rezil ediyor çok vasıfsız ve rezil

  • emekli30 Aralık 2023 11:07

    bu resmen haysiyetsizlik,

  • Artur30 Aralık 2023 10:19

    Arabistanda bir cok yasak vardir. Ole ozlu sozler solemek, kral hakkinda konusmak gosteri duzenlemek figur resim acmak vs. Bunlarla ilgili bilgi sahibi olup hala arabistanda futbol oynatmak fitne sokmaktir. Dagda cobanmiydin geldi sayin eksi. Ya gittigin ulkenin kriterlerine ayak uydurursun, yada gitmessin. Ha tek guzel bisey var. YURTTA SULH, CIHANDA SULH. araplar katil israile hizmetkardir. Ama anlamazlar

  • fatih30 Aralık 2023 08:48

    az biraz haysiyet ve şerefiniz varsa zaten istifa edersiniz....

  • Yıldırım30 Aralık 2023 08:07

    Senin sözünle “ Yeteeeeeeeeeer ” Daha ne bekliyorsun, Atatürk”ü, istiklal Marşı’nı pazarlık konusu yapan adam.

  • Pala30 Aralık 2023 07:25

    Serefi olsa istifa eder. Bunlar cop

  • Alp30 Aralık 2023 00:59

    Tabıkı canım..her seyın bedeli var..yapamıyorsan bır gorevı..affını istemek.erdemlılıktır..tesekkur ederiz.sn baskan..

  • Yıldırım30 Aralık 2023 08:11

    Atatürk’ü, İstiklal Marşı’nı pazarlık konusu eden adama mı teşekkür ediyorsun.

  • Mucise Reis : )30 Aralık 2023 00:03

    Görevden alimi talep ediyorum.... : ))