E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriGong TGS için çaldı ---

Gong TGS için çaldı

Gong TGS için çaldı
08 Haziran 2012 - 18:09 borsagundem.com

TGS Dış Ticaret A.Ş.’nin hisseleri, İMKB’de gerçekleştirilen gong töreniyle borsada işlem görmeye başladı

Törende konuşan TGS Dış Ticaret Genel Koordinatörü Hikmet Tanrıverdi, “Halka arzımızla birlikte 842 kişi ilk kez İMKB’ye adım atarken, bir yıl boyunca borsadan uzaklaşarak hiç işlem yapmayan bin 305 kişi de TGS Dış Ticaret A.Ş. ile tekrar borsaya döndü” dedi. Yatırımcılara yüzde 10’luk rekor bonus hisse teşviki sunan TGS Dış Ticaret A.Ş “TGSAS” koduyla borsa ekranlarındaki yerini aldı. Türkiye’nin geleceğinin ihracatta olduğunu vurgulayan Tanrıverdi, TGS Dış Ticaret’in 2023’teki 500 milyar dolarlık ihracat hedefini yakalamak için daha yoğun çalışacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kahtalı mülayim 08 Haziran 2012 20:31

    ya lütfen ben nasıl halka açılcam

  • kahtalı mülayim 08 Haziran 2012 19:55

    benim 5000 tl sermayeyle açtığım çorbacı tükkanım var bende halka açılmak istiyom ama nasıl yapem bilmiyom açılanları görüyom benim neyim eksik diyom acaba vedat abeyimi arasam yada imkb ye gidip direkmi başvursam yemin ediyomki temettüde verrim 2011 yılı net karım 1245 tl bana sen açılırsın dediler ama bi türlü açılamıyom ...........................neyse bu şakaydı malesef imkb buhale geldi.