E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaHisse Öneri ListesiGoldman Sachs hisse öneri listesini değiştirdi---

Goldman Sachs hisse öneri listesini değiştirdi

Goldman Sachs hisse öneri listesini değiştirdi
08 Aralık 2020 - 12:08 borsagundem.com

Goldman Sachs, CEEMEA Odak Listesi'ne Koç Holding'i ekledi, Mavi'yi listeden çıkardı

Goldman Sachs bugün yayınladığı raporda, Türkiye'de finans dışı sektörlerde takip ettiği hisselerin çoğunun tarihi seviyelerine göre iskontolu işlem gördüklerini ve bu hisselerde getiri gördüğünü bildirdi.

Şok (#SOKM), Tofaş (#TOFAS), Ülker (#ULKER), Sabancı Holding (#SAHOL) için 'al' tavsiyesini devam ettirdiğini, Koç Holding (#KCHOL) için tavsiyesini 'nötr'den 'al'a yükselttiğini belirten Goldman Sachs, Koç Holding'i Orta-Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (CEEMEA) Odak Listesi'ne eklediğini belirtti.

Goldman Sachs, Koç Holding'i CEEMEA odak listesine eklemesine neden olarak Net Varlık Değeri iskontosunun yüzde 4 olan 5 yıllık ortalamasının çok üzerine çıkarak yüzde 25'e yaklaşmasını gösterdi.

Koç Holding için hedef fiyatını 20,0 TL'den 26,1 TL'ye yükseltti

Mavi Giyimi CEEMEA odak listesinden çıkaran Goldman Sachs, Mavi (#MAVI) ve MLP Sağlık (#MPARK) için tavsiyelerini 'al'dan 'nötr'e indirdi. Bu kararına neden olarak her iki şirket için de daha sınırlı yukarı yönlü değerleme imkanı görmesini işaret etti.

Şok Marketler ve THY (#THYAO) için bu raporda tavsiyesini 'al' olarak başlatan Goldman Sachs, Şok Marketler için hedef fiyatını 19,2 TL, Türk Hava Yolları için 16,6 TL olarak başlattı.

Kontrolmatik ve İş Bankası sorusu

BofA Türk bankalarını hedef gösterdi

Bankaların döviz likiditesinde MB bağımlılığına dikkat!

Hisse başına kârı ile öne çıkan şirketler

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)