E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGökhan Soma'da gözyaşlarını tutamadı---

Gökhan Soma'da gözyaşlarını tutamadı

Gökhan Soma'da gözyaşlarını tutamadı
19 Mayıs 2014 - 18:44 borsagundem.com

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti, Manisa'nın Soma ilçesinde taziye ziyaretinde bulundu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu ve A Milli Futbol Takımı heyeti, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybedenler için taziye ziyaretlerinde bulunmak üzere Soma'ya gitti. Soma'ya indikten sonra Madenciler Şehitliği'ne giden kafile burada madencilerin mezarlarına çiçek bıraktı, dualar okudu.

Madencilerin mezarı başına gelen futbolcular ve Milli Takımın hocası Fatih Terim mezarlara kırmızı beyaz karanfiller bıraktı. Mezarlıktaki bir hoca da ziyarete gelenlere topluca dua ettirdi. Bu sırada bazı milli futbolcuların gözyaşlarını tutamadığı görüldü. 10 dakika kadar Maden Şehitliği'nde kalan Milli Takım camiye hareket ederken Fatih Terim, "Acımız çok büyük. Ulusumun acısı bizim de acımızdır. Bu bir milli bir acıdır" dedi.

GÖKHAN GÖNÜL GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Mezardan sonra camiye giden kafile basın mensuplarına açıklamalar yaptı. Fenerbahçeli Gökhan Gönül, konuşma yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Gökhan şunları söyledi: "Buraya geldik acılarını kadar dindirebiliriz bilmiyorum ama ölen herkese Allah'tan rahmet, kalanlara da sabır diliyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)