E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGiresunspor: 1 - Fenerbahçe: 1---

Giresunspor: 1 - Fenerbahçe: 1

Giresunspor: 1 - Fenerbahçe: 1
07 Mayıs 2023 - 19:06 borsagundem.com

Süper Lig'in 33. haftasındaki zorlu mücadele 1-1 sona erdi... Şampiyonluk hesapları yaparken yara alan Fenerbahçe, Bitexen Giresunspor deplasmanında çok kritik 2 puan kaybetti.

Zirve yarışından kopmak istemeyen Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Bitexen Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı. Kanarya şampiyonluk yolunda çok kritik 2 puan kaybetti.

Mücadelenin 17. dakikasında Fenerbahçe penaltı kazandı. Mert Hakan Yandaş'ın sol kanattan kullandığı korner atışında Giresunspor defansının uzaklaştırmak istediği topa Rossi vurdu, top kaleci Ferhat Kaplan'da kaldı. VAR uyarısı üzerine Arias'ın koluna çarpan topla ilgili inceleme yapan hakem Bahattin Şimşek, penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Batshuayi meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1.

68. dakikada Giresunspor, Rijad Bajic'in golü ile maçta eşitliği yakaladı. Serginho'nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Rijad Bajic'in, penaltı noktası gerisinden gelişine yaptığı sert ve düzgün vuruşta meşin yuvarlak, İrfan Can Eğribayat'ın solundan ağlarla buluştu.

Bahattin Şimşek yönetimindeki ritik mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Fenerbahçe haftayı 68 puan ile kapatırken 32 maçlı Beşiktaş ile puanları eşitlendi. Yarın Başakşehir ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın kazanması durumunda ise Fenerbahçe ile puan farkı 5'e yükselecek.

İŞTE İLK 11'LER

Giresunspor: Ferhat, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Campuzano, Görkem, Mejia, Serginho, Sainz, Bajic

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Samet, Szalai, Peres, İsmail, Mert Hakan, Arda, Rossi, Valencia, Batshuayi

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

1. dakika Hakem Bahattin Şimşek maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye ev sahibi Bitexen Giresunspor başlıyor.

5. dakika İsmail Yüksek'in ceza sahası dışından kaleye gönderdiği şutunda top kalenin solundan auta çıkıyor.

8. dakika Enner Valencia'nın sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Serginho topu uzaklaştırmayı başarıyor.

12. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Arda Güler'in ceza alanına gönderdiği ortasında hakem Bahattin Şimşek faul gerekçesiyle oyunu durduruyor.

17. dakika Fenerbahçe penaltı kazanıyor! Hayrullah Bilazer'in ceza alanı içinde topa elle yaptığı müdahale sonrasında hakem Bahattin Şimşek, VAR uyarısıyla pozisyonu izleyerek penaltı noktasını gösteriyor.

20. dakika GOOOLL!!! Fenerbahçe, Michy Batshuayi'nin golü ile maçta öne geçiyor. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Michy Batshuayi, yaptığı vuruşla kaleci Ferhat Kaplan ve topu ayrı köşelere göndererek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturmayı başarıyor.

24. dakika Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Alper Uludağ'ın ceza alanına gönderdiği ortasında İrfan Can Eğribayat topa hakim olmayı başarıyor.

27. dakika Bitexen Giresunspor yarı sahasının ilk metrelerinde yaşanan ikili mücadele sırasında Kadir Seven, hızlı atağı kesmek için topla birlikte ilerleyen Ferdi Kadıoğlu'na müdahalede bulununca hakem Bahattin Şimşek tarafından sarı kartla cezalandırılıyor.

32. dakika Sol kanattan kazanılan serbest vuruşu kullanan Borja Sainz'in ceza alanına gönderdiği ortasında top doğrudan auta çıkıyor.

37. dakika Ferdi Kadıoğlu'nun sağ kanattan ceza alanına gönderdiği ortasında Ramon Arias topu uzaklaştırmayı başarıyor.

43. dakika Luan Peres'in defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Enner Valencia için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor. 

45. dakika Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Alper Uludağ'ın ceza alanına gönderdiği ortasında İrfan Can Eğribayat topu uzaklaştırmayı başarıyor.

45+3. dakika Hakem Bahattin Şimşek ilk yarının son düdüğünü çalıyor ve mücadelenin ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

46. dakika Hakem Bahattin Şimşek ikinci yarıyı başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Fenerbahçe başlıyor.

52. dakika Sol kanatta Luan Peres'in defansın arkasına gönderdiği uzun pasa hareketlenen Michy Batshuayi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

56. dakika Enner Valencia'nın defansın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Michy Batshuayi için yan hakem ofsayt bayrağını kaldırıyor.

60. dakika Fenerbahçe'de üç oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Mert Hakan Yandaş, İsmail Yüksek ve Enner Valencia oyundan çıkarken, Miha Zajc, Miguel Crespo ve Bright Osayi-Samuel yerlerine giren isimler oluyor.

64. dakika Bitexen Giresunspor'da ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Robert Mejia oyundan çıkarken, Brandley Kuwas yerine giren isim oluyor.

68. dakika GOOOLL!!! Bitexen Giresunspor, Rijad Bajic'in golü ile maçta eşitliği yakalıyor. Serginho'nun pasıyla ceza alanında topla buluşan Rijad Bajic'in, penaltı noktası gerisinden gelişine yaptığı sert ve düzgün vuruşta meşin yuvarlak İrfan Can Eğribayat'ın solundan ağlarla buluşuyor.

72. dakika Kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Arda Güler'in doğrudan kaleye gönderdiği şutunda top kalenin solundan auta çıkıyor.

75. dakika Fenerbahçe'de dördüncü ve beşinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Luan Peres oyundan çıkarken, Joshua King yerine giren isim oluyor. Michy Batshuayi oyundan çıkarken, Joao Pedro yerine giren isim oluyor.

77. dakika Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Diego Rossi'nin ceza alanına gönderdiği ortasında Görkem Sağlam kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.

79. dakika Bitexen Giresunspor'da ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Rijad Bajic oyundan çıkarken, Murat Cem Akpınar yerine giren isim oluyor.

84. dakika Diego Rossi'nin sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Joshua King'in kafa vuruşunda Ferhat Kaplan topa hakim olmayı başarıyor.

88. dakika Joshua King'in pasıyla ceza alanında topla buluşan Joao Pedro'nun yaptığı vuruşta top kalenin yanından auta çıkıyor.

90. dakika Bitexen Giresunspor'da üçüncü  ve dördüncüoyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Serginho oyundan çıkarken, Faruk Can Genç yerine giren isim oluyor. Borja Sainz oyundan çıkarken, Doğan Can Davas yerine giren isim oluyor.

90. dakika Müsabakanın sonuna oynanmamış süre olarak en az 9 dakika ilave ediliyor.

90+4. dakika Kaleyi karşıdan gören bir noktadan kazanılan serbest vuruşu kullanan Arda Güler'in doğrudan kaleye gönderdiği şutunda Ferhat Kaplan son anda topu kornere çelmeyi başarıyor.

90+7. dakika Attila Szalai'nin pasıyla ceza alanında topla buluşan Diego Rossi'nin sol çaprazdan yaptığı vuruşta savunmaya çarpan top yan ağlarda kalıyor.

90+9. dakika Hakem Bahattin Şimşek'in düdüğüyle karşılaşma sona eriyor. Bitexen Giresunspor, kendi sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalıyor. Bu sonuçla Bitexen Giresunspor ligde puanını 28'e, Fenerbahçe ise 68'e yükseltiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,15
En Yüksek: 89,85
En Düşük: 86,90
Değişim -1,07 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,36
İşlem Hacmi 177.676.948
Toplam Adet: 2.012.553
Ağırlıklı Ort.: 88,31
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERHALET KUŞUÖTMEZ07 Mayıs 2023 23:36

    Küme düşecek takımı yenemez isen şampiyon olmayı hak etmiyorsun.Arda yı teknik direktör tam oynattı hiç bir şey yapamadı basın bunu amma şişirtip durdu hani ne yaptı.teknik direktör tuzağa düşmemiş oldu.

  • cavit demir07 Mayıs 2023 23:03

    Ali koç bırak artık FB iki yakası bir araya gelmiyor

  • rosier07 Mayıs 2023 21:50

    Basaksehir yener fark 2 olur. Bir besiktasli olarak diyorum FENERBAHCE sampiyon olacak.

  • yorum 07 Mayıs 2023 21:32

    bay bay fener bay bay jesus

  • ALİ KODUŞ07 Mayıs 2023 20:14

    Bu sene FB şampiyon olacak kimse elimizden asla ve asla alamayacak.ÖLMEK VAR DÖNMEK YOKTUR.Durmak yok yola devam bugün lider geçeceğiz.

  • yorum 07 Mayıs 2023 21:33

    la akla mantığa yarar bişey deseydin moral olsaydı bari neremle güleyim şu dediklerine