E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGeri Kabul Anlaşması imzalanacak---

Geri Kabul Anlaşması imzalanacak

Geri Kabul Anlaşması imzalanacak
16 Aralık 2013 - 01:53 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan, Türkiye-AB Vize Serbestisi Diyaloğu ve Geri Kabul Anlaşması'nın imza törenine katılacak. Meclis'te bütçe maratonu sürüyor

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Onatça ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. (Ankara/16.00)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı başkanlığındaki bir grup kadın milletvekilini kabul edecek. Grup, daha sonra basın toplantısı düzenleyecek. (TBMM/11.00/12.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-AB Arasında Vize Serbestisi Diyaloğu ve Geri Kabul Anlaşması'nın Ankara Palas'taki imza törenine katılacak. (Ankara/10.00)

Meksika Cumhurbaşkanı Nieto Ankara'da... - Başbakan Erdoğan, Başbakanlık Resmi Konut'ta, Meksika Cumhurbaşkanı Enrique Pena Nieto ile bir araya gelecek. - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Nieto'yu Sheraton Otelde ziyaret edecek. (Ankara/18.00/17.30)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve İçişleri Bakanı Muammer Güler, AB İçişleri Komiseri Cecilia Malmström ile çalışma kahvaltısında bir araya gelecek.
(Ankara/08.30)

TBMM Genel Kurulu'nda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının 2014 bütçe tasarıları görüşülecek. (TBMM/10.00)

 Türkiye İstatistik Kurumu eylül ayı hanehalkı işgücü istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)