E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGenelkurmay'dan tahliye açıklaması---

Genelkurmay'dan tahliye açıklaması

Genelkurmay'dan tahliye açıklaması
19 Haziran 2014 - 18:17 borsagundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Balyoz Davası'nda verilen tahliye kararları sonrası bir açıklama yaptı

Genelkurmay Başkanlığı Balyoz Davası'nda verilen tahliye kararları sonrası bir açıklama yaptı.

Açıklamada, özgürlüklerine kavuşan emekli ve muvazzaf askerlerin ve ailelerin sevinçlerinin yürekten paylaşıldığı belirtilerek, yeniden yargılama sürecinin adil bir kararla sonuçlanmasının ümit edildiği kaydedildi. 

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
 
"TSK'dan Balyoz Davası'nda verilen tahliye kararları ile ilgili açıklama; "Anayasa Mahkemesi'nin verdiği "HAK İHLALİ" kararına dayanarak yerel mahkeme tarafından verilen tahliye kararı sonucunda özgürlüklerine kavuşan emekli ve muvazzaf personelimizin ve ailelerinin sevinçlerini yürekten paylaşır, yeniden yargılama sürecinin adil bir kararla sonuçlanmasını ümit ve temenni ederiz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • merakım...19 Haziran 2014 22:20

    aracab eski görevlerine geri döneceklermi? malum etrafımız kargaşa... profesyonel ve eğitimli komutanlar madem masum. ulke savunmasındaki görevlerini alacaklar mı? profesyonel kadroydu hepsi teror ve k.ırakda operasyon yapmış, sınır karakollarında görev almış yönetmiş tecrubelı kadro.