E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGenelkurmay çatı davasında karar---

Genelkurmay çatı davasında karar

Genelkurmay çatı davasında karar
20 Haziran 2019 - 10:26 borsagundem.com

FETÖ’nün 15 tüm darbe girişiminin en kritik davalarından Genelkurmay Çatı davasında karar çıktı. Akın Öztürk 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski orgeneral Akın Öztürk, darbe bildirisinde imzası olan sözde yurtta sulh konseyi üyesi eski tuğgeneral Mehmet Partigöç, Hulusi Akar'a darbeyi tebliğ eden sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tümgeneral Mehmet Dişli ve sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski Genelkurmay Personel Başkanı korgeneral İlhan Talu, 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski başyaveri ve sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski kurmay albay Ali Yazıcı,ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı.

TRT'ye baskın emrini veren eski Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Komutanı Muhsin Kutsi Barış, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Jandarma Genel Komutanlığı önünde sivillere ateş eden eski yarbay Ertuğrul Terzi'ye, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Zırhlı birliklerden tankların çıkması emrini veren sözde "yurtta sulh konseyi" üyesi eski tuğgeneral Ahmet Bican Kırker, ağırlaştırılmış müebbet aldı.

Genelkurmay karargahında komutanları derdest eden ÖKK timinin komutanı eski kurmay albay Fırat Alakuş, ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talha20 Haziran 2019 19:20

    Bu ülkeye devlete, millete ihanet eden hainler, 15 temmuz da milletimizi, polisimizi askerimizi şehit edenler Allah belanızı versin. Kolay ölüm size gelmesin. Bu hainlerin siyasi ayağı da hakkaniyetli bir şekilde ortaya çıkarılmalı ve bunlar gibi cezalandırılmalı..

  • AHMET ÖZBİR20 Haziran 2019 13:34

    ARTIK benim ülkemde DARBECİLERİN ETTİĞİ YANLARINA KÂR KALMIYOR!.. Keşke Büyük Şehid Adnan Menderes'i ve arkadaşlarına darbe yapan hainlerin de idam edildiklerini görebikseydik! (eski kanunlarımızda idam vardı!) Rabbim darbecileri ve onlarla işbirliği yapanları iki cihanda da kahreyle!.. Amin.

  • mehmet yılmaz20 Haziran 2019 11:46

    akın öztürk  15 temmuzda tarlaları alamadın ama kardinal fetöşün şatoda yaşıyor. senin gibi VATAN hainlerine bu cezalar CUK diye oturdu bu ceza ÇOK GÜZEL OLDU.

  • mehmet yılmaz20 Haziran 2019 10:53

    VATAN hinlerine herşey ÇOK güzel oldu.darısı finanse edenlerin başına.