E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinGeneleve yangın cezası---

Geneleve yangın cezası

Geneleve yangın cezası
14 Mart 2014 - 05:06 borsagundem.com

İngiltere'de genelev işleten kadına 8 bin paund (Yaklaşık 30 bin TL) para cezası kesildi. Cezanın nedeni yangın için tedbir alınmaması

İngiltere’nin Vauxhall Stockport bölgesinde genelev işleten bir kadına 8 bin pound (Yaklaşık 30 bin TL) para cezası kesildi. Cezanın kesilmesinin nedeni ise akıllara ilk gelen şekilde yasal olmayan şekilde para karşılığı seks yapılması değil.

Stockport genel evi bilinen genel ev konseptinden biraz daha farklı. Burada müşteriler bedensel acılar içeren yöntemlerle seks yapmak için para ödüyor. İngiliz devleti ise geneleve giriş çıkışların itfaiyenin yangına müdahale etmesine uygun olmadığı gerekçesi ile ceza kesti. Daily Mail'in haberine göre kesilen ceza ile ilgili açıklama yapan yetkililer, “Bir yangın çıkarsa itfaiyecilerin yangına müdahale edecekleri alan kısıtlı, bu yüzden ceza kesildi” şeklinde konuştu.

'ÖNLEM ALMAM GEREKTİĞİNİ BİLMİYORDUM'

Alanda daha önce 30 Ekim 2012’de bir yangın çıkmıştı. İtfaiyeciler çıkan yangını zor bir şekilde söndürebilmişti. Yangından bir buçuk yıl sonra gelen ceza ile ilgili olarak açıklama yapan genelev işletmecisi Lorraine White (41) “Yangınla ilgili olarak önlem almam gerektiğini bilmiyordum.” açıklamasını yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)