E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGenel sağlık sigortası tutarları artırıldı ---

Genel sağlık sigortası tutarları artırıldı

Genel sağlık sigortası tutarları artırıldı
17 Mart 2023 - 13:29 borsagundem.com

Genel sağlık sigortası sahiplerine Sosyal Güvenlik Kurumu'nca ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Genel sağlık sigortası sahiplerine Sosyal Güvenlik Kurumu'nca ödenen tutarları Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırdı.

Bakanlığın yaptığı yazılı açıklamada, "Genel Sağlık Sigortalılarımıza, Sosyal Güvenlik Kurumunca ödenen tutarlar Sağlık Uygulama Tebliği kapsamında arttırıldı" ifadelerini kullanılarak detaylar paylaşıldı.

Türkiye Sigorta'da üst düzey atama

 

İşsizlik Sigortası Fonu toplam varlığı 3,8 milyar TL arttı

 

İşte sigortalıyı EYT'li yapacak 3 yol!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )17 Mart 2023 16:51

    Vekilin sülalesine ücretsiz ve 1. sınıf... İşsize aylık sgf kesintisi genel sağlık sigortası 300 mu 400 mu ?_ aylık kaç para bilmem :D yahu hastalanınca özel hastaneye gitsen zaten 2 kere , 1 yılda daha ucuz olur. Ne diye ödeyeyim ? :D bir saçma tarafıda, adam 10 yıl bağkur ödemiyor işlem yok haciz yok, gss pirimi için adli apra takibi işlemleri oluyor ? bu ne abuk subuk iş ? dev hastane yaptım, şehir hastaneleri diktim diye diye milleti dolaylı vergiye kilitledin :D ... alınanda sembolık bir para değil yanı, bildiğin özel sağlık muayenesine çıkılacak nakıt para... :D sistem burada dökezliyor. Asli sorun şudur, 1euro , 1 dolar = 19 tl olunca dışarıdan alınan malzemeler  için kaynakgerekli. ilaçlarda ithal. keşke alınan vergiler gereksiz beton yerıne, yerli ve milli asğlık malzemesi, ilaçlara vb gitse idide cari açık kapanması için bir temel atılsa idi. bedava dev içi boş topsahası büyüklüğünde yapılara gitti paralar ki yetmiyor yıllarca taksit ödenecek....