E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaDış Piyasalar'Gelişen piyasalarda henüz fırsat yok'---

'Gelişen piyasalarda henüz fırsat yok'

'Gelişen piyasalarda henüz fırsat yok'
25 Haziran 2013 - 16:25 borsagundem.com

Marc Faber, bazı piyasalarda alım fırsatı olduğunu ancak gelişen piyasalarda alım fırsatı olmadığını söyledi

Kötümser görüşleri ile tanınan Dr. Felaket lakaplı yatırımcı Marc Faber bazı yatırım sınıflarında alım fırsatı gördüğünü söyledi. Faber, gelişen piyasalarda ise alım fırsatı görmüyor.
Uluslararası haber internet sitesi CNBC’ye değerlendirme yapan Faber, “Amerikan Hazine Kağıtları, altın ve hisse senedi piyasalarında kısa vadede aşırı satış görülüyor. Bu varlıklarda gelecek 10-30 gün canlanma görülebilir” diye konuştu.
Gloom, Boom & Doom Raporu’nun da yayıncısı olan Faber, bununla birlikte gelişen piyasalarda yeni zirveler görülmesini beklemediğini belirterek, “Gelişen piyasalarda henüz alım fırsatı görmediğini belirtti.
Faber, “Gelişen piyasalarda ve yüksek getirili tahvillerde yeni zirveler mümkün görünmüyor. Bu S&P’de olursa, ki ben olacağını sanmıyorum, ancak birkaç hisse öncülüğünde yaşanır. Uzun vadede piyasa aşırı satım bölgesinden uzak, halen birçok alanda aşağı yönlü riskler var” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Byk25 Haziran 2013 17:08

    Faber gibi Dünyada sayısı fazla olmayan yatırımcılar hisse senedi ve altında 100 yıllık grafiklere göre 6-7 yıllık periyotlarla düşük fiyattan alıp yüksek fiyattan satarak portföylerini büyütüyorlar.

  • oooldu25 Haziran 2013 16:45

    Henüz alım fırsatı görünmüyor derken kendisi için söylemiyor bizler için söylüyor mesela bizim piyasada şöyle gelsin endeks 90-95 bine ondan sonra bizim için alım fırsatı doğacak, o gün gelecek bizlere alım yönünde ne fırsatlar verecek kim bilir bu ve bunun gibiler!

  • Raks25 Haziran 2013 16:36

    Bizim Başbakanla görüş o mutlaka bir yolunu bulur.Fiyatların istediğiniz seviğeye gelmesini sağlar

  • heykel25 Haziran 2013 16:35

    bu adam heykeli dikilecek adam yahu :)

  • Borsacı25 Haziran 2013 16:34

    Sen malları al sonra fırsatı yaratırsın. Dünyanın sonu gelmeyecek ise Türkiye'de fırsat çok.