E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin'Game of Thrones'un yazarından yeni dizi---

'Game of Thrones'un yazarından yeni dizi

'Game of Thrones'un yazarından yeni dizi
10 Ağustos 2016 - 09:05 borsagundem.com

'Game of Thrones'un yazarı George R.R.Martin, yeni bir dizi projesi üzerinde çalışmaya başladığını hayranlarına duyurdu.

Tüm zamanların en çok konuşulan TV dizilerinden biri olan 'Game of Thrones' 2018'de final yapacak. Başarılı dizinin yazarı George R.R.Martin ise şimdiden yeni bir dizi projesi üzerinde çalışmaya başladığını hayranlarına duyurdu.

67 yaşındaki dünyaca ünlü bilimkurgu ve senaryo yazarı George R.R.Martin'in fanları, 'Game of Thrones'un 2018'de ekranlara veda edeceğini açıklamasının ardından şimdiden yas tutmaya başlamıştı. Ancak LA Times'da yer alan bir haber, azılı fanların yüreğine su serpecek cinsten. George R.R.Martin, 1986 yılında yayınlanan 'Wild Cards' adlı kitabının da TV dizisi olacağını açıkladı. 

II. Dünya Savaşı’nın sona ermesinin ardından uzaydan gelen bir virüsün dünyayı sarmasını ve insanlığın mutasyonla mücadelesini konu eden kitap, Universal Cable Productions tarafından televizyon dizisine uyarlanacak.

Daha önce çizgi roman ve kutu oyun uyarlamaları yapılan kitapta birçok süper kahraman da yer alıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)