E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın yıldızı Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı---

Galatasaray'ın yıldızı Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı

Galatasaray'ın yıldızı Omar Elabdellaoui hastaneye kaldırıldı
31 Aralık 2020 - 23:05 borsagundem.com

Galatasaray'ın yıldız sağ beki Omar Elabdellaoui, yılbaşı kutlaması sırasında yaşanan havai fişek patlamasında yaralandı. 29 yaşındaki futbolcu hastaneye kaldırıldı.

Büyükçekmece’deki evinde yılbaşı partisi veren Galatasaray’ın sağ beki Omar Elabdellaoui, havai fişeğin elinde tuttuğu sırada patlaması nedeniyle yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

29 yaşındaki futbolcunun yüzünde ve gözünde ciddi yaralanmalar olduğu bilgisi edinildi.

Bu yaz transfer olmuştu

Galatasaray’ın 17 Ağustos’ta transferini KAP’a bildirdiği Omar Elabdellaoui, 1991 yılında Norveç'te dünyaya geldi. 28 yaşında ve sağ bek oyuncusu, Manchester City'nin altyapısında başladı. Daha sonra ise sonra 2012 yılında Feyenoord'a kiralandı.

Tecrübeli oyuncu Hull City ve Olympiakos formaları da giydi. Norveç Milli Takımı ile 44 maça çıkan Elabdellaoui, skor üretme başarısı gösteremedi. Omar Elabdellaoui bu sezon 10’u Süper Lig’de olmak üzere toplam 13 resmi maçta forma giydi ve bin yedi dakika sahada kaldı.

Galatasaray'dan Omar'ın durumuyla ilgili resmi açıklama

Albayrak'tan Omar açıklaması: İçimize ateş düştü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berk01 Ocak 2021 10:18

    Havai fişek evin içinde olur mu hatta elde tutulur mu bi ata sözü ‘ akılsız başın cezasını ayaklar çeker’ her halde bu yüzden top koşturuyor.. geçmiş olsun