E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'ın Sörloth planı---

Galatasaray'ın Sörloth planı

Galatasaray'ın Sörloth planı
30 Aralık 2020 - 10:15 borsagundem.com

Alexander Sörloth'un kiralanması için harekete geçen Galatasaray, RB Leipzig ile Trabzonspor arasında yapılan ‘transfer önceliği’ anlaşmasının çözümü için arayışlarını sürdürüyor.

Sözcü'den Mesut Yıldırım'ın haberine göre, Galatasaray Alexander Sörloth'un kiralanması için harekete geçti. Sarı-kırmızılar devre arasında forvet bölgesine transfer yapmak istiyor. Radamel Falcao'nun sürekli sakatlanması ve bir türlü istenilen performansı gösterememesi, yönetimi yeni transfer arayışlarına iterken, sarı-kırmızılılar için Sörloth ismi gündeme geldi.

ÇÖZÜM ARIYOR

Trabzonspor'da gol kralı olduktan sonra yaklaşık 20 milyon Euro'ya transfer olduğu RB Leipzig'de beklentilerin altında kalan Sörloth için, Galatasaray kiralama formulü üzerinde duruyor. Transfer önceliği için RB Leipzig ile Trabzonspor arasında yapılan anlaşmayı araştıran sarı- kırmızılı yönetim, Norveçli yıldızın tercihini Galatasaray yönünde kullanması için çalışmalara başladı.

FALCAO İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Öte yandan Galatasaray Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao'nun satılması için görüşmelerini sürdürüyor.

Galatasaray'da Falcao şoku

 

Trafiğe yayın sayısı yarıya arttı

 

Zorlu, Vestel'de hisse satıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)