E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da yaprak dökümü! 9 futbolcuya veda edilecek---

Galatasaray'da yaprak dökümü! 9 futbolcuya veda edilecek

Galatasaray'da yaprak dökümü! 9 futbolcuya veda edilecek
14 Nisan 2022 - 12:30 borsagundem.com

Bu sezon umduğunu bulamayan Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları şimdiden başladı. 9 oyuncu ile yolların ayrılacağı sezon sonunda ciddi hareketlilik yaşanacak.

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da sezon sonu büyük değişim yaşanacak. Bu sezon toplam 15 oyuncuyu transfer eden sarı kırmızılı ekipte, sezon sonu vedalar olacak.

Galatasaray'da Haziran ayı itibari ile 9 futbolcunun sözleşmesi sona erecek. Sezon sonu veda edilecek isimler arasında; Arda Turan, Babel, Feghouli gibi önemli isimlerin yanı sıra Fatih Öztürk, Semih Kaya ve Marsilya ile anlaşan Bartuğ Elmaz da olacak.

Kiralık olarak kadroya katılan 3 ismin de satın alma opsiyonu bulunmuyor. Sezon sonu takımdan ayrılacak isimler: Barcelona'ya dönecek olan Pena, Fiorentina'ya dönecek olan Pulgar ve kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği öğrenilen Halil Dervişoğlu. 

17 isim geri dönüyor

Galatasaray'da sezon sonunda 17 futbolcu ise kiradan dönecek. Yunus Akgün, Emre Akbaba, Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Emin Bayram, Oğulcan Çağlayan, Aytaç Kara, Sekidika ve Ozonrwafor yeni sezonda kadroda olacak.

Al Taawon’a kiralanan Christian Luyindama’nın ise satış opsiyonu zorunlu değil. Suudi Arabistan ekibi, Demokratik Kongolu stoperi kadroda düşünmez ise Luyindama’da sarı kırmızılı takıma dönebilir.

Alt liglere kiralanan 7 genç futbolcu da önümüzdeki sezon tekrar Galatasaray forması giyecek. Atalay Babacan, Abdussamed Karnucu, Erkan Süer, Süleyman Luş, Berk Balaban, Ali Yavuz ile Gökhan Güney sezon başı kampında olacak.

Devre arasında sözleşmesi yabancı sayısı nedeniyle geçici fesih edilen Mbaye Diagne de yeni sezonda kadroda yer alabilir. 

Fenerbahçe'de Ali Koç 8 isim ile yolları ayırıyor!

 

Belli oldu: Fenerbahçe'de İsmail Kartal devam edecek mi?

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)