E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan hakem isyanı: Maça tetikçi yolladılar! ---

Galatasaray'dan hakem isyanı: Maça tetikçi yolladılar!

Galatasaray'dan hakem isyanı: Maça tetikçi yolladılar!
24 Ekim 2022 - 00:45 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, berabere biten 4 göllü Alanyaspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık, VAR sisteminin işleyişi ve TFF hakkında sert açıklamalarda bulundu.


Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 2-2 sona eren Alanyaspor maçının ardından hakem Ali Palabıyık başta olmak üzere hakemlerin yönetimi için sert ifadeler kullandı.

Dursun Özbek'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Beklemediğimiz bir şey değildi"

Bugün herkes seyretti. Bu beklemediğimiz bir şey değildi. Bu operasyonu bekliyorduk. 2 haftadan beri Türk futbolundaki adaletin tecelli etmesi için her türlü kapıyı çaldık. Bizim çıkışımız, söylemlerimiz sadece Galatasaray için değil. Tüm başkanlarla konuşuyoruz. Herkesle mutabakatımız var.

"Ali Palabıyık görevini tam yapmadı"

Galatasaray'ın önünü böyle 2 kırmızı kartla falan kesemezsiniz. Ali Palabıyık görevini tam yapmadı. 3 tane, 5 tane daha kırmızı kart gösterip Galatasaray'ı hükmen mağlup etmesi lazımdı.

"Türk futbolunu çıkmaza götüren bu klikleri temizleyin"

TFF'ye yaptığımız ziyaretlerde Sayın Büyükekşi'ye görüşlerimizi aktardık, pozisyonları tek tek anlattık. Siz ne diyorsunuz dedik. Her pozisyonda bize hak verdi. 'Peki, Sayın Başkan. Bunlar haklıysa 10 maçtır Galatasaray'a yapılanın önünü nasıl almamız lazım' dedim. Kendisi de bunla mücadele ettiğini, bu manadaki tavırların, yapılan işlerin önünü kestiğini, bir kısmının içeride olduğunu kendisi söyledi. Sayın Büyükekşi'ye bunları hatırlıyorum. Lütfen sözlerinizin arkasında durun. Türk futbolunu çıkmaza götüren bu klikleri temizleyin. Beni tanıyan herkes iyi bilir.

"VAR ne zaman devreye girecek!"

Artık bıçak kemiğe dayandı. Buradan öteye köy yok. Sözünüzün arkasında durun. Neler hissettiniz bu maçı seyredince! Kırmızı kartları seyredince ne hissettiniz! VAR niye var! VAR ne zaman devreye girecek!

"İntikam hissiyle tetikçi gönderdiler"

Hata yapılabilir. Hakemlik müessesinde hata kabul edilebilir. Daha soğumadan, bu konular konuşulduktan sonra hemen intikam hissiyle tetikçi göndermek nasıl oluyor!

"Tavrımızdan 1 santim geri adım atmayız"

Herkes beni tavrımla, konuştuğumla, ettiğimle çok iyi tanırım. Ben bu derece isyan ediyorsam bilin ki hakikaten yapılan işlerin kabul edilebilir tarafı yok. Ali Palabıyık'ı çok mu aradınız değerli MHK yöneticileri, atayıcıları! VAR'daki oturanlar, VAR'daki futbolu izleyenler; hiç vicdanınız sızlamadı mı! Boey'e gösterilen kırmızı kart. TFF, bu işi uzatmanın gereği yok. Ne yapacaksanız yapın. Bizi asacak mısınız, kesecek misiniz! Tavrımızdan 1 santim geri adım atmayız.

"Galatasaray'ı kimse yenemez, bunu bilin"

Galatasaray'ın önünü böyle keseceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Tarihe bakın. Galatasaray, her zaman bu mücadelenin içinden başarıyla çıkmıştır. Artık bıçak kemiğe dayandı. Bıçak kemiğe dayandı! Ne yapacaksanız 1 seferde yapın. Galatasaray'ı kimse yenemez, bunu bilin!

"Katlet adamı öldür, arkadan seyret"

Düdük asılsa ne olacak! Ali Palabıyıklar biter mi? Öyle bir iddiayla konuşmuyorum. İşin bütünü itibarıyla konuşuyorum. Sayın Büyükekşi'ye söylediklerini hatırlatıyorum. TFF, adalet dağıtmak için orada. Maçtan sonra maçı bir daha izleyin. Galatasaray'ın 10 maçını izleyin. Sonra gelin deyin ki, Boey'in kartı haklıydı deyin. Çıkın açıklama yapın. Falan kırmızı kart doğruydu deyin. Katlet adamı öldür, arkadan seyret.

"Bu oyun sona erene kadar susmayacağız"

Bizim derdimiz kişilerin, takımların söylemleri değil. Siz basın, maçı seyrediyorsunuz. Benim bu sözlerime karşı başkan yanıldı, yanlış gördü deyin. Herkesin şikayet ettiği konular belli. Bunlar sona erene kadar susmayacağız. Biz susmayacağız. Susmama sebebimiz, kendimiz için değil, Türk futbol camiası için. Herkesin çabası var, bir yere gelmek istiyor. Böyle basit manipülatif yapılan bu işin içinde olmaması lazım. Sizden açıklama bekliyorum TFF! Bu yanlıştı deyin. Olaylara seyirci kalmayın. Bir kelimeniz varsa çıkın. Biz bu oyunları defalarca seyrettik. Siz perdenin arkasından bu orta oyunu seyrediyorsunuz. İnanın bana, biz çok iyi niyetle Türk futboluna hizmet etmek için görev almış kişileriz. Bu oyun sona erene kadar susmayacağız. Ta ki Ali Palabıyık çıksın anlatsın veya MHK açıklasın...

"VAR bugün sahnede var mıydı?"

Salı günü bizi TFF'ye çağırıyorlar. Bize VAR'ı anlatacaklarmış. VAR'ın nesini anlatacaksınız? VAR bugün sahnede var mıydı? Bizi niye oyalamaya çalışıyorsunuz? Salı günkü toplantıya gelmiyorum. Sizin VAR'ınıza inanmıyorum. VAR, Galatasaray'ın golünü iptal etmek için var.

Galatasaray: 2 - Alanyaspor: 2

 

Fenerbahçe: 1 - Başakşehir: 0

 

Trabzonspor evinde 3 puan aldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERHALET KUŞUÖTMEZ24 Ekim 2022 10:48

    Başarısız olunca hakemler başarılı olunca futbolcularınız .alıştınız değil mi eskiden olduğu gibi bu dört takım başarılı olsun diğer takımlar rezil hüsran olsunlar.oyunu izledim baştan sona FB gibi oynuyamıyorsunuz tesadüfen iki gol attılar kendilerini aslan gördüler.maç ilerledikce fos çıktıklarını gördük.gelene gidene yenilen alanyaspor a berabere kalan GS bu sene şampiyon olamaz.

  • İbrahim Açıkgöz24 Ekim 2022 08:30

    Boş konuşuyorsun maça o piç atandığı anda biz maça çıkmayız demeliydin. Göz göre göre hakem oynuyor sonucu belirliyor ve sizler maçtan sonra ciyaklıyorsunuz. 

  • VATANDAŞ24 Ekim 2022 08:07

    TÜRK HAKEMLERİ BELLİ BİR ZÜMRENİN ELİNDE OLDUĞU İÇİN ADALET ARAMAK PEK DOĞRUCA DEĞİL.ADAMLAR İNTİKAM ALIYORLAR.BU ŞEKİLDE TÜRK FUTBOLUNUN BİR ADIM ÖTEYE GİTMESİ MÜMKÜN DEĞİL.ZATEN FUTBOLYOK. FUTBOLDAN BAŞKA HER ŞEYİ GÖRÜŞÜYORUZ.SÜREKLİ MAÇLARIMIZ HAKEMLERİ KONUŞMAKLA GEÇİYOR.AVRUPADA HAKEMLER DEĞİL FUTBOL KONUŞULUYOR.ORADAKİ HAKEMLER NASIL MAÇ YÖNETİYOR? O ZMAN LİG YABANCI HAKEMLERLE YÖNETİLSİN.TÜRK HAKEMLERİNE GÜVEN KALMADI SIFIR.BİRİLERİNİN TETİKÇİLİĞİNİ YAPIYORLAR .