E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemGalatasaray'dan borç yapılandırma hamlesi---

Galatasaray'dan borç yapılandırma hamlesi

Galatasaray'dan borç yapılandırma hamlesi
10 Mayıs 2018 - 09:41 borsagundem.com

Galatasaray borçlarını yapılandırmaya gidiyor

Bankacılık sektörünün gündeminde ilk sıralarda yer alan yapılandırmalar futbola da uzandı. 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Dünya'da yer alan habere göre 2 milyar 551 milyon liralık borçlarında yapılandırmaya gideceklerini açıkladı. 

Cengiz, "Sağ olsunlar çok büyük iki bankamızın sendikasyon kredisiyle 4 bankaya olan borcu 2 bankaya indirip, faizleri düşürerek yeniden yapılandıracağız. Sıkı mali politikalarla 24 ay içinde kulübü kesinlikle kara geçireceğiz. Bundan eminiz." dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • demirkan 10 Mayıs 2018 10:30

    İKİ SENDE BİRE 8 BEDELLİ SERMAYE ARTTIRDIN. YİNE DOYMADIN KOCA KARINLI OBUR DÜNYA. O KADAR ARAZİ SATILDI. NE OLUP BİTİYO AKLIM ERMİYOR. BU KULÜPLER BATMIŞ HABERİMİZ YOK. BİRAZ HİSSE VAR ELİMDE.2000 DEN ALDIM 2500 OLDU SATMADIM PİŞMAN OLDUM. SATICAM BİDAHA SPOR HİSSESİ ALMIYACAM.

  • bu dünyadan biri10 Mayıs 2018 09:56

    Futbol Kulüpleri şu anda iflas etmiş durumdalar. Yapılandırma falan işe yaramaz. Bu kadar borçlu hale kimler getirdi ise hesap sorulmalıydı. bu ülkede yalnız garibandan hesap sorulduğu için o yönetici işadamlarına bir şey olmadı. Ben futbola 1 lira bile vermemeye karar verdim. Hatta Türk futbolu da izlemiyorum. Nasıl olsa içlerinde Türk futbolcu yok. Açıyorum İngiltere ligini Cenk Tosunu izliyorum. Bizimkiler gibi hakem kandırıp hile yapmıyorlar. Ülkemiz yaşlı yabancı dolu, o kadar parayı verin gençlere hiç olmazsa işsizlik azalır. Türkün Türke yaptığını kimse yapmaz.