E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'dan Ali Koç'a yanıt---

Galatasaray'dan Ali Koç'a yanıt

Galatasaray'dan Ali Koç'a yanıt
30 Nisan 2023 - 08:38 borsagundem.com

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yüksek divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamalara "Kullandığınız kutuplaştırıcı dilden, iftiralardan, yaptığınız manipülasyonlardan ve toplumu ayrıştırmaktan artık vazgeçin." cevabını verdi.

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un yüksek divan kurulu toplantısında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden 'Biz, sizin adınıza utanıyoruz" başlığıyla yapılan açıklamada, "Hemen her gün art arda yaptığınız tutarsız açıklamaların büyük bir bölümüne, toplumsal gerginliği artırmamak adına, karşılık vermiyoruz. Kullandığınız kutuplaştırıcı dilden, iftira dolu söylemlerinizden, yarattığınız hikayelerle yaptığınız manipülasyonlardan ve toplumu ayrıştırmaktan artık vazgeçin." ifadeleri kullanıldı.

Galatasaray'ın sahada kalmaya devam edeceğine vurgu yapılan açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"116 yıllık güzide rakibimiz, başındaki yöneticiler yüzünden, kuruluşundan bu yana düşmediği bir seviyeye indi. Başarısızlıklarınız, şahsi hesaplarınız ve çıkarlarınız için kullandığınız nefret diliyle Türk sporunu ve insanlarımızı daha fazla germeyin. Biz, tarihte hiç görülmemiş bu utanç dolu seviyeye inmeyeceğiz. Sahada kalmaya ve orada kazanmaya devam edeceğiz."

Ali Koç ne demişti?

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısında konuşan Ali Koç, Galatasaray'la ilgili ithamlarda bulunmuştu.

Galatasaray için "Kötülük yapma meziyeti gücü takdire şayan" ifadesini kullanan Koç, şunları söylemişti:

"Yapı var' diyorsunuz, soruyorum Kulüpler Birliğinde ses yok. 'Elimizde belge var' diyorsunuz ama bu filmi geçmişte de gördük. Açıklayın, ben federasyon başkanı olsam 'çık ne varsa açıkla' derim. Er meydanına gelmiyorlar. Rakibimizin, ne yazık ki alkışlayacağım onları çünkü kötülük yapma meziyeti gücü gerçekten takdire şayan. Bunu yaparken vicdani her hangi bir sorun yaşamaması da çok enteresan. Bunlar trolleri, bot hesapları, yöneticileri, medya mensupları ve o algılarla enteresan bir yapı. Kurumları baskı altına alıyorlar."

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un "Ligi bitirtmeyiz." açıklamasına ilişkin "Ligi bitirmemek gayrimenkulu bitirmemeye benzemez." demek gerekiyordu diyen Koç, Beşiktaş'ın dün yaptığı "Pusu Kültürü"ne ilişkin açıklamanın dikkatle takip edilmesi gerektiğinin altını çizerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Beşiktaş dün açıklama yaptı, pusu kültürü diye. Lütfen okuyun, mevcut tabloyu o kadar iyi özetliyor ki. Devleti ele geçirmeye çalışan bu terör örgütünün en kuvvetli olduğu dönemde futbolda en çok faydayı kim sağladı? Siz değil miydiniz? Siz faydalanırken biz ise en güçlü olduğu dönemde bu yapıyla mücadele ediyorduk. Bu örgütle verdiğimiz mücadele bizim gurur mücadelemizdir. Şampiyonluk posterlerini revize etmek zorunda kalmayı Allah hiçbir kulübe nasip etmesin. Yine bir konuda şapka çıkarıyorum. Her dönemin güçleriyle kol kola olmayı başaran bir kulüpsünüz. Seçimler bitsin, o Florya projesinde neler döndüğünü sizlere bir anlatalım bakalım göreceksiniz. Bu mücadele için onların seviyesine inmek zorundayız. Mert olan er meydanına çıkar arkadan güreşmeyin. Biz hazırız bekliyoruz."

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)