E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da büyük kriz kapıda!---

Galatasaray'da büyük kriz kapıda!

Galatasaray'da büyük kriz kapıda!
07 Aralık 2021 - 15:47 borsagundem.com

Galatasaray'da Burak Elmas ile Fatih Terim arasında gerilim oluştuğu iddia edildi. Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, Fatih Terim'e yaptığı gönderme olay oldu.

Lider Trabzonspor ile puan farkı ise 16 olan Galatasaray'da Burak Elmas ile Fatih Terim arasında gerilim oluştuğu iddia edildi. Oynanan futbol ve alınan sonuçlardan rahatsız olan Burak Elmas ise Fatih Terim arasında gerilimin an meselesi olduğu öğrenildi.

Takvim'in haberine göre; Elmas'ın yakın çevresine takımın aldığı sonuçlarla ilgili eleştirilerde bulunduğu ve eleştirilerin Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'in kulağına gittiği belirtildi.

ÖNCEKİ BAŞKANLARLA DA SORUN YAŞAMIŞTI

Teknik Direktör Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'da sonuçların kötü gitmeye devam etmesi durumunda yönetim ile sert tartışmalar yaşanabilir. Bilindiği gibi Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim daha önceki sezonlarda başkanlarla tartışmalar yaşamışı.

"NE OYNADIK Kİ İTİRAZ EDELİM?" 

Geçtiğimiz hafta gazetecilerle bir araya gelen Burak Elmas'a 'Yeni Malatya maçındaki penaltı pozisyonuna neden itiraz etmediniz?' sorusu soruldu. Başkan ise, "Biz ne oynadık ki itiraz edelim!' yanıtını vermişti. Bu cevap, Terim'e mesaj olarak yorumlandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kalpten GS li07 Aralık 2021 20:56

    Adam doğru söylüyor başkan genç takım genç teknik adamın pili bitmiş bu ne turşu bu ne lahana bitmiş kardeşim artık şu Takımın Başına Okan Buruk diyorum Bakın Emre bölezoğluna ne oldu başakşehir hep galip Terim Herşeyi bildiğini zannediyor ama maalesef ,Senin devrin Mazide kaldı neden herkes İngiltere futbolu diyor adamlar futbol oynuyor

  • Hasan özcan08 Aralık 2021 07:08

    Okan kim? GS ı bırakıp kaçan topçu. Yurt dışına gitti dönüşte GS a gelmek istedi GS kabul etmedi. Bjk ye gitti. GS ın kapısından bile sokulmamalı.

  • Öztürk07 Aralık 2021 20:21

    Fatih terim ne yapsın hakem ler Gs yi doğruyor

  • Kaçan Grup07 Aralık 2021 17:14

    eleman terim

  • çakma imp.07 Aralık 2021 16:19

    çakmalık da bir yere kadar