E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'da bir devir kapanıyor---

Galatasaray'da bir devir kapanıyor

Galatasaray'da bir devir kapanıyor
23 Aralık 2015 - 13:22 borsagundem.com

Galatasaray Yönetim Kurulu, tarihi bir karar alarak Türkiye Kupası'nda futbolculara ödenen maç başı primleri kaldırdı

Galatasaray’da, Ziraat Türkiye Kupası maçlarına ödenen primler artık tarih olacak...

Sarı-Kırmızılı yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli ile de görüşüp Wesley Sneijder ile imzaladığı kontratı bir milat olarak belirleme kararı aldı. Kupa sınavlarında futbolculara ödenen maç başı primlerin kulübe zarar ve eksi bakiye olarak yazılması üzerine yönetim tasarruf tedbirlerine bu önemli kararı da ekledi.

ARTIK ZARAR OLMAYACAK 

Bundan böyle Galatasaray kadrosuna yeni katacağı futbolcuların kontratında Türkiye Kupası karşılaşmaları için maç başı primi yer almayacak. Bu uygulama ile kupadaki zarar bakiyesi de her geçen gün düşecek.

Bu adıma en büyük desteği Mustafa Denizli verdi. Sözleşmesinde diğer teknik adamların aksine Türkiye Kupası zaferi için bir bonus maddesi ekletmeyen Denizli, bu karara ön ayak oldu.

 DENİZLİ, DONK İÇİN UMUT’TAN VAZGEÇMEDİ

Öte yandan yandan Galatasaray yönetiminin prensipte anlaştığı Donk için Kasımpaşa’nın takasta istediği Umut Bulut’a Mustafa Denizli’den vize çıkmadı... 

Burak Yılmaz’ın sakatlığı ve forvetteki kısıtlı alternatif nedeniyle Denizli, takasa izin vermedi. Yönetim dün Kasımpaşa’ya “İşi takasla değil, bonservisle halledelim” dedi. Kasımpaşa bunun üzerine Galatasaray’dan geçen hafta olduğu gibi direkt 2 milyon Euro istedi. Ancak, Sarı-Kırmızılılar bu rakamın yarısını ödemek istiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • 46lık 23 Aralık 2015 13:48

    herzamanki gibi maçtan önce şikecilere çalışan pavalıların haberleri

  • aslan23 Aralık 2015 13:38

    verin Burak'ı, yanına da semih, tarık, emre gibi cin olmadan adam çarpanları, hem Kasımpaşa'da hanyayı Konya'yı görsünler, hem Galatasaray kurtulsn..