E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray'a şok icra---

Galatasaray'a şok icra

Galatasaray'a şok icra
11 Kasım 2016 - 09:09 borsagundem.com

Galatasaray'dan Deportivo'ya transfer olan Emre Çolak alacakları için icra yolunu tercih etti

Ekonominin lokomotif sektörü inşaat 300 bin yeni istihdam oluşturma potansiyeli taşırken, iç giyimde 50 bin kişi, gıda perakendesinde ise 30-50 bin kişiye iş imkanı yaratılacak.

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'la sözleşmesi bittikten sonra La Liga takımlarından Deportivo'nun yolunu tutan Emre Çolak, Cimbom'da kalan parasını alamayınca hukuksal haklarını kullanma kararı aldı.

Galatasaray'daki son sezonunda yıllık 1.5 milyon TL'ye oynayan Emre'ye, geçtiğimiz sezon alacaklarının büyük bir bölümü için senet veren Özbek yönetiminin, Deportivo'ya transfer olduktan sonra hiçbir ödeme yapmadığı ortaya çıktı.

Kendisi dışındaki futbolculara ödeme yapıldığını duyan 25 yaşındaki oyuncu ise uzun süre hak etmiş olduğu paranın kendisine ödenmesini bekledi ancak sonuç alamayınca menajerinin de önerisiyle senetleri avukatına vererek gerekli işlemlerin başlatılmasını istedi. Avukatı aracılığıyla icra yoluna başvuran başarılı orta sahanın, yaklaşık 1 milyon TL'yi bulan ücretini bu yolla aldığı öğrenildi.

YÖNETİM BÜYÜK ŞOK YAŞADI

SarıiKırmızılı yönetim bir yandan Deportivo'da oynadığı futbolla büyük bir çıkış yakalayarak Milli Takım'a kadar yükselen eski oyuncularınım bedavaya kaptırmış olmanın pişmanlığını yaşarken, diğer yandan da icra şokuyla sarsıldı. UEFA'nm Finansal FairiPlay kurallarıyla zaten başı belada olan yönetim, icrayı duyunca eski oyuncusuna hemen ödeme yaptı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ersoy13 Kasım 2016 08:40

    Soyun bu GS yi,donuna kadar :)

  • HAKKINI ARA KOÇUM.11 Kasım 2016 18:19

    Aferi emre bunları donlarına kadar soyacaksınki senin kıymetini bilsinler senin ıslattığın formanın hakkını bile vermiyorlar nasıl bunlar ALLAH ,ın huzurunda hesap verecekler anlamadım ALLAH,U teala ne diyor bana neylen gelisen gel affederim ama KUL HAKKIYLAN sakın gelme diyor.

  • ayıp!!11 Kasım 2016 12:57

    Ne alacağı ulan; geçmiş avanta yılların bedelini öde sen önce.. Bu camia sana' ha bugün ha yarın adam olacak' diye yıllarca tahammül etti. Ama şaşmamalı. İhanet bu Galatasaray camiasının tümörüdür zaten. Kimi üyelerin ne mal olduğunu başdüşman medyaya ötmelerinden biliyoruz.. Bir de Arda, Topal, Terim cenahı var.. Yerden bitme de ikinci 'takım'dan öğrenmiş herhalde....