E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray’a iki müjde---

Galatasaray’a iki müjde

Galatasaray’a iki müjde
14 Şubat 2015 - 11:01 borsagundem.com

Beklenenden önce sahalara dönen Semih ve Sabri için riske girmek istemeyen Hamzaoğlu, iki yıldızını pazartesi değil, haftaya Sivas’ta oynatacak

Sağlık kurulu seferber oldu ve Galatasaray’n savunmasında görev alan 2 kilit oyuncunun tedavisi tamamlandı. Alanya kampında sol dizinden sakatlanan Semih Kaya ve Bursaspor maçında sol adalesinde sorun oluşan Sabri Sarıoğlu’nun bu hafta sonu takım ile birlikte antrenmanlara çıkacağı belirtildi.

Sabri ve Semih’in, dün Florya’da tedavilerinin tamamlanıp tüm testlerden başarı ile geçtikten sonra kondisyonerler eşliğinde çalışmaya başladığı ortaya çıktı.

TESTLERİ BAŞARIYLA GEÇTİLER

En geç pazar günü takım ile çalışmaya da başlaması beklenen Sabri ve Semih’in teknik heyet tarafından pazartesi günkü Balıkesirspor maçında riske edilmeyeceği öğrenildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun testleri başarıyla geçen ve sakatlığını atlatan iki futbolcuyui Balıkesir maçında riske atmayıp, kritik Sivasspor deplasmanına saklayacağı dile getirildi.


Burak ve Hamit’in iyileşmesinin ardından Semih ile Sabri’nin de sahalara dönmesiyle birlikte sarı kırmızılılar, son  dönemdeki en önemli sıkıntılarından birinden kurtulmuş olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)