E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray turladı---

Galatasaray turladı

Galatasaray turladı
03 Ağustos 2023 - 00:01 borsagundem.com

Deplasmanda 2-2 berabere kaldığı Zalgiris'i kendi evinde 1-0 mağlup eden Galatasaray tur atlayan taraf oldu. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda temsilcimiz Galatasaray, 2-2'in rövanşında Zalgiris'i sahasında 1-0 mağlup ederek tur atlayan taraf oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanşında Galatasaray, Litvanya temsilcisi Zalgiris'le kozlarını paylaştı. Rams Park'ta oynanan mücadeleyi temsilcimiz 1-0 kazanarak tur atladı.

MERTENS ATTI, ASLAN TURLADI

Mücadeleye çok baskılı başlayan Galatasaray, 31'inci dakikada Dries Mertens'in kaydettiği şahane golle 1-0 öne geçti.

Mertens'in attığı süper gol sonrası baskısını daha da arttıran Galatasaray, gol yollarında etkili olsa da ilk yarı bu skorla tamamlandı.

SIRADAKİ RAKİP OLIMPIJA LJUBLJANA

Galatasaray'ın yeni transferi Cedric Bakambu, 78. dakikada Mertens'in yerine oyuna dahil oldu ve sarı-kırmızılı forma altında ilk maçına çıktı.

Sahasında Zalgiris'i tek golle eleyen Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak.

Galatasaray'da iç transfer: Genç futbolcu imzayı attı!

 

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde tur için sahada

 

Galatasaray'ın tur atlaması halinde muhtemel rakibi belli oldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,81
En Yüksek: 9,33
En Düşük: 8,68
Değişim -2,87 %
FK: 26,34
PD / DD: -5,04
İşlem Hacmi 614.143.097
Toplam Adet: 68.793.750
Ağırlıklı Ort.: 8,95
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yapılcaklar03 Ağustos 2023 10:32

    Zanioloyu gönderin gereksiz ama yerine rashikayı alın daha iyi Yunus Berkan ve Morutsanı gönderin bana göre yedek bile olamazlar bizim yerlimiz Bacambudan daha iyi bana göre ayrıca Anhelinyo fransızın yedeği olur bu gidişle bu adam kaçırmayla bu süratle zor bu takımın oyuncusu değil bana göre biri Gomisi geri getirsin

  • AHMET ÖZBİLEN03 Ağustos 2023 09:34

    Tüm TÜRK Takımlarının durumu aynı biz bize olunca hepsi canavar gibi olur basındaki şaksakcıları da bunları över patlatırlar.Avrupa Kupalarına gelince hepsi fos yaparlar ben tüm takımlarımızın ikinci turda bilemedin ücüncü turda eleceklerin düşünmekteyim.Duygusal olmamak lazım akşam bunun örneğini gördük az kalsın eleniyor idik.

  • KEMAL TABANCASIBÜYÜK03 Ağustos 2023 09:29

    Ağlayacakları hallerine seviniyorlar.Bunların iki üç futbolcunun maliyeti ile rakip takım rahat kurulur.Az kalsın biraz beçerikli olsalar idi elenecekler idi.GS da takımın yaşı oldukca gittikce artırdılar çoğu da kilolu olup, koşamıyorlar bile.Ben bundan sonraki turda rahat eleneceklerini düşünmekteyim zannediyor isem yunanistan ının AEK takımı imiş.

  • zor03 Ağustos 2023 08:43

    çok zor eledi bu takımı şampiyonlar ligine kalamaz.keremde büyük düşüş var

  • Zeynel korpık03 Ağustos 2023 04:51

    🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🦾🤭🤭🤭🤭👌👌👌👌