E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Sivas deplasmanında---

Galatasaray Sivas deplasmanında

Galatasaray Sivas deplasmanında
29 Aralık 2022 - 14:10 borsagundem.com

Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Fenerbahçe'nin dün sahasında Hatayspor'u yenmesiyle liderliği kaybeden Galatasaray bugün deplasmanda Sivasspor'u yenerek liderliği geri almak istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray bugün deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde oynadığı 14 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan Galatasaray'ın 30 puanı bulunuyor. Sivasspor ise 15 müsabakada 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 14 puanda bulunuyor. Galatasaray mücadeleyi kazanması halinde tekrardan liderliğe yükselecek. 

MUHTEMEL 11'LER

Demir Grup Sivasspor: Ali, Robin, Goutas, Caner, Uur, Keita, Ulvestad, Njie, Sabia, Erdoğan, Yatabare.

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Aanholt, Oliveira, Berkan, Rashica, Mertens, Kerem, Gomis.

MAÇIN ÖNE ÇIKAN NOTLARI

Galatasaray'ı ağırladığı son dokuz Süper Lig maçının sekizi karşılıklı gollere sahne olan Sivasspor; bu karşılaşmalarda 17 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü (4G 2B 3M). Sarı-kırmızılıları konuk ettiği son altı mücadelenin sadece birini kaybeden Yiğidolar (3G 2B), daha önceki dört randevunun üçünü puansız geçmişti (1G).

Süper Lig'de Sivasspor ile oynadığı son iki maçı kaybeden ve bu rekabetteki en uzun mağlubiyet serisini yaşayan Galatasaray, ligde en son İstanbul Başakşehir karşısında üst üste üç karşılaşmayı puansız geçti (Kasım 2017).

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)