E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray Sivas'ta darmadağın---

Galatasaray Sivas'ta darmadağın

Galatasaray Sivas'ta darmadağın
04 Şubat 2018 - 19:00 borsagundem.com

Süper Lig'in 20. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi ve Galatasaray büyük hezimetle sahadan ayrıldı

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Sivasspor'a 2-1 yenildi. Galatasaray, Sivasspor deplasmanında yara aldı. Sivasspor Galatasaray'ı 2-1 yenerek Cimbom'a zirve yolunda engel oldu. Yiğidolar 13. dakikada Ndinga'nın kafa golüyle 1-0 öne geçerken, 57'de kazanılan penaltıyı Kone gole çevirdi ve farkı 2'ye çıkardı. Galatasaray 79'da Eren Derdiyok'un golüyle durumu 2-1'e getirse de puan için yeterli olmadı. Baiakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın puan kaybettiği haftada çok önemli fırsat yakalayan Cimbom, bunu elinin tersiyle itti. Galatasaray 41 puanda kaldı ve zirvede Başakşehir'in 2 puan gerisine düştü.

Sarı-kırmızılılar bir sonraki maçını evinde Antalyaspor ile oynayacak.

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, Sivasspor'a 2-1 yenildi.

GALATASARAY'DA ZEMİN İSYANI

Karşılaşma öncesinde zemini kontrol etmek ve takımını ısındırmak adına sahaya çıkan Galatasaray teknik heyeti zeminin çok fazla sert olmasından yana dert yandı. Sivas Yeni 4 Eylül Stadında zeminin altında bulunan saha ısıtmalarının açılmadığını belirten Galatasaray antrenörleri “ Saha çok sert. Isıtmalar açılmamış” dedi.

ERAY’A TAVIR

Galatasaray taraftarları maç öncesinde sahaya ısınmak için çıkan Muslera’ya sevgi gösterisinde bulunurken geçtiğimiz haftaların aksine yedek kaleci Eray’ı tribünlere çağırmadı. Konyaspor ile oynanan kupa maçında yediği hatalı gollerle tepki toplayan Eray’a taraftarlar sevgi gösterisinde bulunmadı.

SELÇUK İNAN'A KESİK

Daha önce Belhanda ve Gomis gibi takımın önemli yıldızlarını kulübeye çeken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Sivasspor karşısında Selçuk İnan’a, ilk 11’de yer vermedi. Terim, Selçuk İnan yerine Donk’a şans verirken Hollandalı futbolcuda bu sezon Süper Ligde ilk kez bir maça 11’de başladı. Tecrübeli teknik adam, stoperde Serdar Aziz yerine Denayer, Belhanda yerine ise yine Yasin Öztekin’e ilk 11’de görev verdi. Gomis ise 3 maçlık aranın ardından Eren’in yerine ilk 11’deki yerini aldı.

MUSTAFA CENGİZ TRİBÜNDE

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz bu kez Protokol Tribününde... Kayserispor deplasmanında mazbatayı almadığı için karşılaşmayı locadan izleyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sivas’a da geldi ve bu kez karşılaşmayı Protokol tribününde izledi. Başkan Cengiz dışında yönetici Mahmut Recevik ile sarı kırmızılı camianın önemli isimleri Özer Saraçoğlu, Alper Üner ve Selim Sefada’da Sivas’a gelenler arasında idi.

NAGAMOTO AYAĞININ TOZUYLA SAHADA

NAGATOMO ayağının tozu ile sahada. Sarı kırmızılı takımın Inter’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Nagatomo, Sivas’ta Galatasaray forması ile ilk maçına çıktı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı takımla sadece 2 taktik antrenmana çıkmasına karşın fizik olarak hazır durumda olan Nagatomo’ya ilk 11’de görev verdi. Galatasaray tribünleri Yeni transfer Nagatomo’yu çağırdı. Japon oyuncuya arkadaşları taraftarı nasıl selamlayacağını gösterdi. Nagatomo yumruk şovla karşılık verdi

Sivasspor’dan ilginç Kayseri tezahüratı ve imalı pankart! Sivasspor tribünleri karşılaşma öncesinde tribünlerini ateşlemek adına “ Ayağa kalkmayan Kayserili’dir” diye bağırdı. Sivasspor tribünlerinde “ Rocky’nin değil, Yiğidin harman olduğu yer” yazılı pankart açtı.

JAPON GAZETECİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Galatasaray’ın Nagatomo’yu transfer etmesi ile birlikte Japon medya mensupları da Sivas’a akın etti. Sivas’taki karşılaşması 22 Japon basın mensubu takip ederken Nagatomo’nun ilk 11’de sahaya çıkması onları mutlu etti. Sivasspor taraftarı karşılaşma öncesinde Robinho’yu tribünlere çağırdı. Ancak takım arkadaşları ve hiç kimse yıldız oyuncuya bu tezahüratı tercüme edil haber vermeyince Robinho, taraftarın çağrısına karşılık vermedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)