E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray evinde Manchester United ile berabere kaldı---

Galatasaray evinde Manchester United ile berabere kaldı

Galatasaray evinde Manchester United ile berabere kaldı
29 Kasım 2023 - 22:48 borsagundem.com

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda ağırladığı Manchester United karşısında galibiyeti kaçırdı. Sarı-kırmızılılar, iki kez iki farkı geriye düştüğü maçtan 3-3 beraberlikle ayrılırken, sayısız fırsattan yararlanamadı.

Galatasaray, İngiltere'de 3-2 mağlup ettiği Manchester United'a İstanbul'da da kök söktürdü! Sarı-kırmızılılar, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda iki kez iki farklı geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı.

Kırmızı Şeytanlar'ın gollerini 11'de Garnacho, 18'de Bruno Fernandes ve 55'te McTominay atarken, sarı-kırmızılıların golleri 29 ve 62'de Ziyech ile 71'de Kerem Aktürkoğlu'dan geldi.

Galatasaray bu sonuçla grupta puanını 5'e yükseltirken, M.United ise puanını 4'e çıkardı.

Ayrıntılar geliyor...

Galatasaray cephesinden çok sert açıklamalar: Pisliklerden arındırmalıyız

 

Galatasaray'dan dev anlaşma: İşte kasaya girecek para

 

Galatasaray Kongre Üyesi'nden Onana için dolandırıcılık iddiası

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,81
En Yüksek: 9,19
En Düşük: 8,80
Değişim -2,65 %
FK: 26,34
PD / DD: -5,04
İşlem Hacmi 416.864.294
Toplam Adet: 46.644.214
Ağırlıklı Ort.: 8,96
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )30 Kasım 2023 09:22

    ohhh iyisiniz... şimdi arkadaşlar berabere kaldınız takım arkadaşlarınız malum prim alacak.. siz o primleri bana getirin.  gizli bir fonumuz var :% %300 kazanacaksınız :D bekliyoruz milyon  dolarları..

  • Mucise Reis : )30 Kasım 2023 10:54

    Tamam Ali Koduş, hemen bir kaç bakan ve emekli bakanlarımız  :D ile resim çekilip sosyal medya hesbımdan selfii paylaşımları yaparak işe başlıyacam. Cumalara gidicem... pazarları kiliselerde tamiratlarda ücretsiz çalışacak...  hayır işleri yaparak para karşılı köşe yazılarında çıkartıcam kendimi... Sanırım bişeler bulurum ... işe başlamak, bitirmenin yarısı... alt yapı tamam... imek mi bakarım,  kripto sitesimi kurarım, inşaa tişlerine girer maketten mi satarım... illa vardır bir boş alan :D  bazı insanlar kardeşleri 10 bin tl istese vermez, bu tarz sistemler koşulsuz ömürlük birimlerini verirler :D

  • ALİ KODUŞ30 Kasım 2023 10:17

    GS lı futbolcuların 9 tanesi yabancı olup, onların getireceğini zannetmiyorum.çünkü sözleşmesi biten ülkeden ayrılacak bir musteralla kalır.Diğer üç Türk futbolcu da olaylar patladığı için götereceklerini zannetmem.Bence sen başka bir dolandırma yöntemi bulur isen belki paralarını alabilirsin.

  • gıdıkla beni şefket30 Kasım 2023 08:29

    uauhauhauha bu gasaray enteresan tüm uyanıklar ordan çıkmış.hani şu tefecilik işleri auhauhauhuhauh