E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti---

Galatasaray evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti

Galatasaray evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti
15 Ocak 2024 - 22:25 borsagundem.com

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında evinde Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılarda gol 26. dakikada Nelsson ve 86. dakikada penaltı vuruşundan Mertens ile geldi. Kayserispor'un golünü 58. dakikada Aylton kaydetti

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray evinde Kayserispor'u konuk etti. RAMS Park'ta oynanan mücadeleyi Galatasaray 2-1 kazandı.

Galatasaray'da gol 26. dakikada Nelsson ve 86. dakikada penaltı vuruşundan Mertens ile geldi. Kayserispor'un golünü 58. dakikada Aylton kaydetti. Ayrıca Kayserispor forması giyen Bahoken 45. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray ligdeki puanını 51'e yükseltirken Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 2'de tuttu. Kaysersipor ise 29 puanda kaldı.

Süper Lig'de bir sonraki hafta Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Kayserispor ise evinde İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek.

GALATASARAY'DA GOL İTİRAZI

Galatasaray, Kayserispor ile oynadığı maçta 28. dakikada Dries Mertens ile 2-0'ı buldu. Ceza sahasında topla buluşan Mertens, topu ağlara gönderdi.

Atilla Karaoğlan, top Mertens'e gelmeden önce Halil ile Attamah arasındaki pozisyonda Attamah'a faul yapıldığını işaret etti ve golü iptal etti.

Bir süre VAR'la da görüşen hakem Karaoğlan, iptal kararında kaldı.

TETE ISLIKLANDI

Galatasaray'da Tete, Kayserispor ile oynanan maçta taraftarlar tarafından ıslıklandı.

Brezilyalı yıldız, 11'de başladığı maçta 76. dakikada oyundan çıktı. Sarı-kırmızılı tribünler, oyundan çıktığı sırada Tete'ye ıslıklarla tepki gösterdi.

Fenerbahçe transferi duyurdu

 

Başakşehir’in İsrailli futbolcusu Karzev’in ifadesi alındı

 

PFDK'den 2 futbolcuya men, 5 kulübe para cezası

 

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Jehezkel sınır dışı ediliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,86
En Yüksek: 9,19
En Düşük: 8,83
Değişim -2,10 %
FK: 26,49
PD / DD: -5,07
İşlem Hacmi 359.372.042
Toplam Adet: 40.127.766
Ağırlıklı Ort.: 8,96
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)