E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporGalatasaray 3 yıldızla imza aşamasında!---

Galatasaray 3 yıldızla imza aşamasında!

Galatasaray 3 yıldızla imza aşamasında!
01 Ocak 2022 - 12:53 borsagundem.com

Cedric Bakambu, Ola Solbakken ve Gedson Fernandes... Sarı-Kırmızılılar, bu üç yıldızla artık imza aşamasına gelmiş durumda. Önümüzdeki hafta yeni transferlerin tek tek açıklanması bekleniyor.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim arasında gerçekleşen son transfer zirvesinin sonuçları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Takviye çalışmalarına hız veren Sarı- Kırmızılılar, 2022 yılına yepyeni yıldızlarla girecek gibi görünüyor. Bu doğrultuda bir süredir gündemde olan özellikle 3 oyuncunun transferinde büyük mesafe kat edildi. (Fanatik)

Kulübe yakın kaynaklar, Cedric Bakambu, Ola Solbakken ve Gedson Fernandes'in, önümüzdeki hafta itibarıyla birer birer açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Yönetimin, TFF transfer limitleri ve kulüp bütçesi üzerinde yoğun çalışma içerisinde olduğu ifade edildi.

Golcü sorununu çözmek için Cedric Bakambu'yu bir an önce renklerine bağlamak isteyen Sarı- Kırmızılılar, Kongolu santrfora birçok talip olmasına rağmen görüşmelerde avantaj sağlamış durumda.


 
30 yaşındaki golcünün 4 yıllık Çin macerasının ardından Türkiye'ye geri dönüş fikrine sıcak bakması da Galatasaray cephesinin en önemli avantajlarından biri.

Bakambu ile resmi imzaların atılması halinde, Mohamed veya Diagne'den birinin satılma ihtimali yüksek. Ayrıca Halil Dervişoğlu'nun bonservisini almak üzere de girişimler başlayacak.

Norveçli sol açık Ola Solbakken'in menajeri yaklaşık 1 haftadır İstanbul'da ve kıran kırana pazarlıklar gerçekleşti. 23 yaşındaki solak yıldız, kulübü Bodo Glimt'in para kazanmak istediği oyunculardan sadece bir tanesi.

Bu sezon Konferans Ligi'ndeki performansıyla birçok oyuncunun yıldızını parlatan Norveç kulübü, ara transfer döneminde sol bek Björkan'ı Hertha Berlin'e, ön libero Patrick Berg'i Lens'e, forvet Erik Botheim'i de Krasnodar'a gönderiyor.


 
Solbakken'in Galatasaray'a transferi de artık çok yakın. 23 yaşındaki solak yıldız Solbakken'in transferine, hem ligde toparlanma hem Avrupa'da başarı hem de ileriye yatırım açısından çok önem veriliyor.

Benfica'nın önceki akşam Porto'ya 3-1 yenildiği lig maçının da kadrosuna alınmayan Gedson Fernandes, eşyalarını topladı ve Galatasaray'dan haber bekliyor.

Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmaya hazır. Fatih Terim'in en çok istediği oyuncuların başında gelen Gedson'un transferi, Sarı- Kırmızılılar açısından kritik öneme sahip.

Eğer ara transfer döneminde gündemdeki 6 numaralardan biri alınamazsa, Gedson Fernandes'in oyun kurucu göreviyle ön liberoya geçirilmesi planlanıyor. 8 ve 10 numara olarak da oynayabilen genç futbolcuya Florya'da tam anlamıyla joker gözüyle bakılıyor.


 
Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Gedson Fernandes'i, 6 numara transferinin yapılamaması halinde ön liberoda kullanmak istediği öğrenildi.

Milli sporculardan 2021'de tarihi başarı: 3 bin 785 madalya

 

Beşiktaş'tan talebi dudak uçuklattı

 

Galatasaray'da Burak Elmas futbolcularla görüştü!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)