E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFuat Oktay'dan sert açıklama---

Fuat Oktay'dan sert açıklama

Fuat Oktay'dan sert açıklama
12 Nisan 2022 - 06:50 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Terörle işbirliği içinde olanlarla iş tutmak namertliktir, alçaklıktır, şerefsizliktir, haysiyetsizliktir" dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Bir yanda terör örgütüne 'terör örgütü' demeye dili varmayanlar… Diğer tarafta, 'onlarla doğrudan ya da dolaylı bir ittifakımız, hesabımız kitabımız yoktur' diyemeyenler, sözlerimden alınarak şahsıma hakaret etmişler. Sizin seviyenize düşmek zillettir ama hakaretinizi aynen iade ediyorum. Terörle işbirliği içinde olanlarla iş tutmak 'Namertliktir, alçaklıktır, şerefsizliktir, haysiyetsizliktir" ifadelerini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş12 Nisan 2022 18:04

    Yahu bu Saray ne yakaladıki Bahçeli hakkında  Erdoğanı AKP den daha çok destekler hale geldi. Ailesinden bile fazla. Her lafına  AKP nin her davranışına körleme destek veriyor. Her absurd açıklamın arkasında bu var. Yazık çok yazık MHP yi rezil etti bitirdi.

  • Türk.12 Nisan 2022 07:08

    Allah akıl fikir versin inşallah. Chpjjk ipsiz sapsız. Bunların peşinden koşan insanlar hiç mi gözünüz görmüyor. Uyanın artık uyanın.

  • bilader12 Nisan 2022 08:16

    bu tip şeyleri CHP diye genellememek gerekir. Lakin bu durumda onlarda bütün AKP nin fetocu olduğunu söyler. Kurunun yanında yaş yakmayalım. Evet haklısın bu CHP bugünlerde hain bir politika yürütüyor gibi, ama düşün bu hep böyle mi, hepsi aynı fikirde mi ve belki (...?)