E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFuat Oktay: Türkiye'ye güvenip yatırım yapan pişman olmaz---

Fuat Oktay: Türkiye'ye güvenip yatırım yapan pişman olmaz

Fuat Oktay: Türkiye'ye güvenip yatırım yapan pişman olmaz
17 Mayıs 2022 - 21:01 borsagundem.com

Türkiye-Cezayir İş ve Yatırım Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Sayın Cumhurbaşkanımızın vurguladığı gibi Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz" dedi

İstanbul'da bir otelde düzenlenen Türkiye-Cezayir İş Forumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sözlerine, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Abdulmecid Tebbun'u Ankara'nın ardından İstanbul'da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek başladı.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)18 Mayıs 2022 09:27

    örnek: halkbank yatırımcısı :D banka ne işlere alet olmuş edilmiş  buraya bilmeden yatırım edenler ne halde... 10 larcası var yazarımda yayınlanmaz zaten ... bir kararname yasa kanun değişiyor. Böyle ortamda kim nasıl neye göre plan yapıp yatırım etsin?

  • yatırımcı18 Mayıs 2022 09:21

    eminim pişman olmazlar. CDS 700 olmuş adamlar yatırım yapacaksa yüzde 7 risk pirim ödeyecek.

  • Bik17 Mayıs 2022 21:31

    Başkanlık sistemine geçince ekonomi uçacak kaçacak, ilk 10 ekonomi arasına girecek diyenler 5 yıllık CDS'lerin uçup kaçıp 700'i geçtiğini ve dış borçlanma dolar bazlı %10 olduğunun farkında mı! NAS varsa neden hazine %10 dolar faiziyle borçlanıyor!

  • Turan 17 Mayıs 2022 21:12

    Çok ilginç biz güvendik mahvolduk