E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaFTSE, Gelişen Avrupa Endekslerine İnfo Yatırım’ı da ekledi---

FTSE, Gelişen Avrupa Endekslerine İnfo Yatırım’ı da ekledi

FTSE, Gelişen Avrupa Endekslerine İnfo Yatırım’ı da ekledi
24 Şubat 2021 - 13:46 borsagundem.com

İnfo Yatırım başarılarına ara vermeden bir yenisini daha ekliyor!

FTSE (Financial Times Stock Exchange), yatırımcılara varlık sınıfları, stilleri veya stratejileri üzerinden küresel piyasaları ölçmek ve analiz etmek için ihtiyaç duydukları araçları sağlayan kapsamlı, güvenilir ve doğru endeks yelpazeleri sunar.

Çoklu varlık yeteneklerine sahip önde gelen küresel bir kıyaslama, analiz ve veri çözümleri sağlayıcısı FTSE uzmanlığı ve ürünleri, küresel olarak kurumsal ve perakende yatırımcılar tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır.

30 yılı aşkın süredir, önde gelen varlık sahipleri, varlık yöneticileri, ETF sağlayıcıları ve yatırım bankaları; yatırım performanslarını karşılaştırmak ve yatırım fonları, ETF'ler, yapılandırılmış ürünler ve endeks tabanlı türevler oluşturmak için FTSE endekslerini tercih etmektedirler.

FTSE endeksleri, küresel olarak 49 adet gelişmiş ve gelişmekte olan piyasalarda 16.000'den fazla büyük, orta, küçük ve mikro sermaye menkul kıymeti içerir.

Son dönemde küresel ölçekte adını söz ettiren İnfo Yatırım, FTSE Küresel Hisse Senetleri Endeksi’ne girmeyi başarmıştır.

İngiltere’de FTSE endeks serilerinde 19 Mart’ta yapılacak değişiklikler açıklanmıştır. Buna göre; 19 Şubat’ta açıklanan endeks değişikliklerinde İnfo Yatırım, FTSE Mikro Ölçekli Şirketler Endeksi ve FTSE Total Cap Endeksi’ne dahil edilmiştir.

Türkiye'de bankacılık iştiraki olmayan aracı kurumlar arasında lider olmayı hedefleyen İnfo Yatırım’da hesap açmak için lütfen https://hesapac.infoyatirim.com  adresini ziyaret ediniz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)