E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFransız dergisinden skandal başlık: Savaş tehlikesi kapıda---

Fransız dergisinden skandal başlık: Savaş tehlikesi kapıda

Fransız dergisinden skandal başlık: Savaş tehlikesi kapıda
16 Temmuz 2020 - 12:55 borsagundem.com

Türkiye düşmanlığı ile tanınan Fransız dergisi Le Point okuyucularının karşısına yine skandal bir kapakla çıktı. Bugünkü sayısında “Ayasofya, Suriye, Libya, Akdeniz... Savaş (tehlikesi) kapımızda” ifadelerine yer verdi.

Türkiye karşıtı yayınlarıyla bilinen Fransız dergisi Le Point yine bir skandala imza attı. Türkiye'nin Ayasofya kararını ve Libya desteğini kapağına taşıyan dergi , bugünkü sayısında “Ayasofya, Suriye, Libya, Akdeniz... Savaş (tehlikesi) kapımızda” ifadelerine yer verdi.

TÜRKİYE'NİN HAMLELERİ PLANLARI SUYA DÜŞÜRDÜ

Türkiye'nin Avrupa Birliği'nin (AB) tehditlerine rağmen Doğu Akdeniz'deki sondaj çalışmaları konusunda taviz vermemesi Batı basınında sık sık gündeme geliyor.

AB'den gelen tüm tehditlere rağmen Doğu Akdeniz'deki faaliyetlerini sürdüren ve bölgeye donanmasını gönderen Türkiye'nin, dengeleri değiştirmesi de gündeme taşınan konular arasında.

AYASOFYA İLE ÇILGINA DÖNDÜLER

Batı medyası Danıştay'ın açıkladığı Ayasofya kararı sonrasında da çılgına dönmüştü. AB'nin tüm baskılarına rağmen Ayasofya'yı müze saçmalığından kurtaran Türkiye, AB ve Fransa için de büyük korku oldu .

Avrupa'da İslamofobik ve göçmen karşıtı aşırı sağ çizgisiyle tanınan dergi daha önce de Erdoğan hakkında skandal sözlere yer vermişti.

İLK SKANDAL DEĞİL

Dergi 24 Haziran seçimleri öncesinde de kapağına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyarak diktatör ifadelerini kullanmıştı.

Derginin kurucusu olan ve 2016 yılında vefat eden Claude Imbert Müslüman ve göçmen karşıtı yazıları ve görüşleri ile dikkat çeken bir isimdi. İslam dinine ve göçmenlere yönelik yaklaşımlarının yanı sıra ırkçılık sınırındaki yorumları ile bilinen Claude Imbert'in, Le Point’ın yayın politikasında etkisi büyük.

Fransa'nın Türkiye politikası sorgulanıyor

Fransa'nın Türkiye'yi suçlaması tutarsız

Akar: Fransa Türkiye'den özür dilemeli

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • $$$ EURO $$$16 Temmuz 2020 17:33

    o yokluklar ülkesi yoktur.sen fransa dan geleceksin bize kafa tutacaksın hemi.senin kafanı kopartırız.bunlar 21.yüzyılın insan kanı emen varpirleri alışmışlar gariban ülkelerin kaynaklarını sömerek ve milyonlarca müslüman ve garibanları öldüre öldüre zengin olmuşlardır.

  • Kamil16 Temmuz 2020 16:34

    Biz her daim hazır ve nazır , savaştayız zaten. Alışkınız savaşa da barışa da. Gelin sizinle de savaşalım. Sahi sizin kapı nerdeydi

  • Hasan16 Temmuz 2020 15:52

    Skandal diye haberde " Dergi 24 Haziran seçimleri öncesinde de kapağına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyarak diktatör ifadelerini kullanmıştı. " diyor  :) :):)

  • Skandal16 Temmuz 2020 16:42

    Haberin neresi skandal ben anlayamadım. Yoksa Fransa'da da mı doğru haber yapmak skandal oluyor.

  • Mucise Reis ;)16 Temmuz 2020 13:13

    Zaten savaş oluyor. Savaşa girenpkk ve ypg yi destekleyenler, kaybettiklerini avrupada öncülük ederek toplamaya çalışıyor. Buyrun gelin. Taaa oralardan Türkiye ye geleceksiniz ha : ))) Napolyon Rusyaya geldiğinde ne oldu ? yuru yuru yuru.. ruslar ülk eiçine çkeil çkeil çekil.. Naponyon bir şey fark etti.. yahu taa fransadan geldim rusyanın en içlerine, ama ordumun lojistiği yok, yakıt bitti .hastalık çok. silahlar ulaşmıyor. mermi gelmiyor. derken, lojistik çöktü. sonrasında rusların gerçek güçleri ile saldırıya geçmesinde, toz duman oldu. Fransa, tarihinden ders aldı ise, uzaklara açılmaz pek : )) Dergide sansasyon sadece. Bizdeki ahaber tivi bişe herhalde. kaale alınmayacak bir yayın olmalı. Gelsinler, geldikleri gibi giderler