E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFirari FETÖ zanlısı sığınakta yakalandı---

Firari FETÖ zanlısı sığınakta yakalandı

Firari FETÖ zanlısı sığınakta yakalandı
27 Temmuz 2022 - 15:04 borsagundem.com

Milas Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri tarafından bir eve gerçekleştirilen operasyonda, firari durumdaki FETÖ/PDY zanlısı evin içinde özel yapılmış bir sığınakta yakalandı.

Muğla'nın Milas ilçesinde polisin Fetullahçı Terör Örgütü/Parelel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) üye olma suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün bir evde saklandığı yönünde ihbarı değerlendirmesi üzerine operasyon yapıldı.

Evin mutfak bölümüne özel sığınak

İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, “Silahlı terör örgütüne üye olma” suçundan hüküm giyen B.Ö’nün saklandığı evde yaptığı aramalarda, evin mutfak bölümüne yapılmış ve özel olarak gizlenmiş bir sığınakta bulunduğu ve ele geçirildiği belirtildi.

Evde ve sığınakta yapılan aramalarda, suç unsuru taşıyan dokümanlar ele geçirildiği öğrenildiği B.Ö.'nün çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

6 FETÖ'cü Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalandı

 

4 ilde FETÖ operasyonu: 8 gözaltı

 

İzmir merkezli 18 ildeki FETÖ operasyonunda 26 gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)