E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFilistin'e yatırım çağrısı yaptı---

Filistin'e yatırım çağrısı yaptı

Filistin'e yatırım çağrısı yaptı
10 Mart 2014 - 05:06 borsagundem.com

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Prag'daki toplantıda Cenin bölgesine yatırım çağrısında bulundu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Prag’da düzenlenen ‘Filistin Ekonomisi İçin Girişim’ toplantısında Filistin ekonomisine hayat verecek olan Cenin Sanayi Bölgesi’ye yatırım çağrısı yaptı.

Hisarcıklıoğlu, Ortadoğu Dörtlüsü (QUARTET), Yeni Başlangıç için Ortaklar (PNB) ve ABD Ticaret Odası tarafından Prag’da gerçekleştirilen ‘Filistin Ekonomisi İçin Girişim’ toplantısına katıldı. Ev sahipliğini İngiltere Eski Başbakanı Tony Blair ve ABD Eski Dışişleri Bakanı Madeline Albright’in yaptığı toplantıda, Filistin Başbakan Yardımcısı Muhammed Mustafa ile ABD ve Filistin’den çok sayıda işadamı hazır bulundu. Hisarcıklıoğlu, toplantının açılış konuşmasında, TOBB olarak Cenin Sanayi Bölgesi için yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yatırımcıları Cenin Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapmaya çağırdı. Hisarcıklıoğlu Kudüs Tahkim Merkezi, Orta Doğu Ticaret Merkezi (MECC) ve Yeni Başlangıçlar için Ortaklar (PNB) kapsamındaki çalışmalara da işaret etti.

ALBRIGHT İLE GÖRÜŞME

Prag programı kapsamında, ABD Eski Dışişleri Bakanı ve PNB Başkanı Madeline Albright ile İngiltere Eski Başbakanı ve QUARTET Özel Temsilcisi Tony Blair ile de görüşen Hisarcıklıoğlu, görüşmelerde Cenin Sanayi Bölgesi’ne ilişkin faaliyetler konusunda açıklamalarda bulunarak destek talep etti. TOBB Başkanı, Türkiye’nin Prag Büyükelçisi Cihat Erginay’ı ziyaret etti ve Türk-Çek iktisadi ilişkileri, ticaret ve yatırım imkânları hakkında bilgi aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)