E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFETÖ’nün mali işler sorumlusu yakalandı---

FETÖ’nün mali işler sorumlusu yakalandı

FETÖ’nün mali işler sorumlusu yakalandı
14 Ekim 2020 - 17:26 borsagundem.com

FETÖ'nün mali konularda üst düzey sorumlusu olduğu tespit edilen A.G. yurt dışına kaçmak üzereyken Edirne'de gözaltına alındı. Hakkında arama kararı olan eşi de Bursa'da yakalandı.

Bursa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile MİT Bursa Bölge Başkanlığı ekipleri, FETÖ/PDY üyesi olduğu belirlenen A.G.’nin yurt dışına kaçacağı yönünde bilgi elde etti. Himmet, kurban ve bağış adı altında toplanan paraları örgüte aktardığı, mali konularda üst düzey sorumlu olduğu tespit edilen zanlı teknik ve fiziki takibe alındı.

Yapılan çalışmalar sonucunda A.G’nin Edirne’de olduğunu belirleyen ekipler operasyon düzenledi. A.G. ile yurt dışına kaçması için yardım eden T.A. gözaltına alındı. Aynı saatlerde A.G.’nin eşi P.Ö.G. de Bursa’da yakalandı. P.Ö.G.’nin hakkında 11’inci Sulh Ceza Mahkemesi’nce arama kararı çıkarıldığı öğrenildi. 

İstanbul merkezli 15 ilde FETÖ operasyonu: 44 gözaltı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Düzceli 14 Ekim 2020 23:18

    Ne Fetöymüş. Memleketin yarısı içeri alındı halen de bitmediler. Salıp salıp bir daha mı yakalayıp haber yapılıyor nedir, anlamadım gitti.

  • mantık15 Ekim 2020 07:41

    Aklının ermediği  işlere yorum yazma!

  • Ali14 Ekim 2020 22:48

    Bu fetonun zangoçları hala cennete gidecekleri vaadiyle saçmalamaya devam mı ediyorlar Ama takke düştü adamın palyaço olduğu tescillendi hala neyin peşinde bu salak herifler

  • EKRİST14 Ekim 2020 17:46

    vatanı bölmek istiyenler, teröristleri destekleyenler, işbirliği yapanları da hepsini idam edilmeli.