E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFerhat'ın yediği gol yüzde 80...---

Ferhat'ın yediği gol yüzde 80...

Ferhat'ın yediği gol yüzde 80...
18 Mayıs 2015 - 20:02 borsagundem.com

İngiliz gazetesi Mirror, Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçta kaleci Ferhat'ın yediği tartışmalı gol için 'şike' anketi yaptı

Spor toto süper lig'in 32. haftasında deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 1-0 mağlup olan Gençlerbirliği'nde kaleci Ferhat'ın Hollandalı yıldız Sneijder'den yediği gol tartışmaları da beraberinde getirmişti. Avrupa basınında da geniş yer bulan maça ilişkin İngiliz Daily Mirror Gazetesi ilginç bir anket düzenledi.

İNGİLİZ GAZETESİ ANKET YAPTI
Gazete, internet sitesi aracılığıyla kaleci Ferhat'ın yediği golün görselini yayınlayarak, okuyucularına şike yapılıp yapılmadığına dair soru sordu. Ankete katılan okuyucuların yüzde 80'i 'Evet' oyunu kullanırken, yüzde 20'si ise 'Hayır' cevabını verdi.

FERHAT KAPLAN: "KALECİLİĞİME LEKE SÜRDÜRMEK İSTEMEM"
Karşılaşmanın ardından genç file bekçisi Ferhat Kaplan, "Bir adım ters tarafa gittim. Gitmeden önce arkadaşın bacak arasında geçiyor top. Son anda gördüm topu. Gittiğimde ters yakalandım. Top geçtiği gibi elimi indirdim zaten. Ondan sonra böyle bir şey oldu. Ben daha 26 yaşındayım. Önümde hedeflerim var. O hedeflere ulaşmak için oynuyorum. Böyle kötü şeylerle ismime ve kaleciliğime leke sürdürmek istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi19 Mayıs 2015 12:20

    .allamalar; n'oldu şimdi.. Beşiktaş kalecisi de kornerden gelen topu eliyle içeri attı. şike mi yaptı yani? Peki ilk yarıda Meireles'in 30 metreden yaptığı ortayı iki eliyle içeri alan Balıkesir kalecisi şike mi yaptı? Beddua edenlere benden de bin misliye iade!

  • TARAFTAR.18 Mayıs 2015 22:55

    Bırak lan ters tarafı zaten topun üzerine yatarken seni tüm kameralar çekmiş top yanından geçiyor sen ise ellerini göbeğinin altına uzatıyorsun ALLAHTAN dilerim maç sattıysan BELDEN aşşağı kötürüm olursun.yapmadıysan zaten beddualarda gelmez sana.

  • mehmet18 Mayıs 2015 22:52

    yani abiciğim yediğin gol milyonlarca insanda soru işareti bırakıyorsa ters ayakta yakalandım yalanını pozisyon tekrarını izlemiş olsaydın söylemezdin yani hakikat er yada geç ortaya çıkacaktır

  • doktor X18 Mayıs 2015 21:36

    Şike yapan takıma hiç bir ceza verilmediğidünyada tek ülkeyiz. kesin sesiniiz ve işinize bakın

  • AYTAÇ18 Mayıs 2015 20:17

    2. Zalad Vakasısın sen