E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemFenomen horoza otomobil takası teklif edildi---

Fenomen horoza otomobil takası teklif edildi

Fenomen horoza otomobil takası teklif edildi
17 Aralık 2020 - 10:45 borsagundem.com

Denizli'de uzun süre öttükten sonra düşüp bayılan Denizli horozu, sosyal medyada ilgi gördü. Fenomen haline gelen "Bahtiyar" isimli horozun sahibi Okan Gökbudak, horozu almak için çeşitli tekliflerin geldiğini söyledi.

Merkezefendi ilçesi Üçler Mahallesi'nde yaşayan tekstil işçisi Okan Gökbudak'a ait olan Denizli horozu, uzun ötüşüyle görenleri şaşkına çevirdi. Kümesinde Denizli horozu ve tavuğu da yetiştiren Gökbudak'ın 1 yaşındaki horozu, yaklaşık yarım dakika boyunca öttü. Öterken nefesi kesilen horoz, bayılıp yere devrildi. O anları cep telefonuyla kaydeden Gökbudak, görüntüyü sosyal medyadan paylaştı ve birçok kişinin dikkatini çeken video çok sayıda izleyiciye ulaştı.

"HOROZUM FENOMEN HALİNE GELDİ"

Denizli horozunun uzun süre ötmesiyle meşhur olduğunu ifade eden Gökbudak: "Denizlili olduğum için küçük yaşlardan bu yana horozlara ilgi duyuyorum. Horozum Bahtiyar'ı yavruyken almıştım. Yetiştirdik besleyip büyüttük. Geçtiğimiz günlerde onu kümeste izliyordum. Uzunca öttükten sonra sallanmaya başladı. Daha sonra telefonumla görüntüsünü çekmeye başladım. İkinci kez uzun bir süre öttü. Sallandıktan sonra bayıldı. Görüntüleri sosyal medyaya yükleyince çok ilgi gördü. Horozum fenomen haline geldi." dedi.

OTOMOBİL TAKASI TEKLİFİ GELDİ

Horozunun ünlenmesinin ardından birçok teklif aldığını ifade eden Gökbudak: "Yurt dışında yaşayan bir kişi horozumu bin 250 euroya satın almak istedi. Bir kişi de 25 bin lira değerindeki otomobiliyle horozumu takas etme teklifinde bulundu. Onlara horozumu satmayacağımı söyledim. Onu çok seviyorum. Bunu hobi olarak yapıyorum. Satmayı asla düşünmüyorum. Çalınmasından korktuğum için yanımdan ayırmıyorum. Geceleri odamdaki kafese, gündüzleri ise işyerimdeki kümese bırakıyorum." diye konuştu.

Sosyal medya fenomeninden 30 milyon sterlinlik vurgun

 

Sosyal medya fenomeni kaçakçı yakalandı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mustafa17 Aralık 2020 12:30

    Richard burada da anlamsız şekilde sadece teknoloji değil alayı 4-5 katladı daha anlayan yok kırmızı balon birilerinin kucağında patlaycak