E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFener'in cezası 1 yıla mı düşüyor?---

Fener'in cezası 1 yıla mı düşüyor?

Fener'in cezası 1 yıla mı düşüyor?
23 Ağustos 2013 - 11:59 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin CAS için seçtiği hakem Ulrich Haas, sarı-lacivertli camia için umut veren bir açıklama yaptı...

Fenerbahçe'nin CAS için seçtiği hakem Ulrich Haas, 2 yıllık cezanın 1 yıla indirilebileceğini söyledi.
UEFA Disiplin Kurulu tarafından Avrupa kupalarından 2 yıl men edilen F.Bahçe’nin Spor Tahkim Mahkemesi’ndeki (CAS) iki günlük savunması dün sona erdi. Şimdi tüm gözler CAS’ın 27-28 Ağustos tarihleri arasında vereceği karara çevrildi. Peki CAS’ın Sarı-Lacivertliler hakkındaki kanaati nasıl?
F.Bahçe’nin CAS için seçtiği hakem Ulrich Haas, duruşmadan sonra sarı-lacivertli hukukçularla bir araya geldi. Bu zirvede F.Bahçe’nin CAS’ta yaptığı savunmanın çok olumlu bir izlenim yarattığını ifade eden Haas, “2011-2012 sezonunda Avrupa kupalarına gidememe cezanız da dikkate alınarak 2 yıllık cezanız 1 yıla inebilir” şeklinde konuştu. Kalan 1 yıllık cezanın ise istenirse bu sezon istenirse gelecek sezon çekilebileceğini ifade etti.
UEFA OLURSA BU YIL ÇEKİLEBİLİR
Ulrich Haas’tan gelen haberden sonra F.Bahçeli yöneticiler yol haritasını hazırladı. Buna göre, Arsenal ile oynanan ilk maçı 3-0 kaybeden Sarı-Lacivertliler, İngiltere’deki maçı kazanmayı başarıp Devler Ligi’ne kalırsa cezanın önümüzdeki sezon çekilmesi planlanıyor.
Ancak Avrupa Ligi’ne gidilmesi durumunda, bu kulvardan elde edilecek gelirler Şampiyonlar Ligi’ne göre daha az olduğu için cezanın bu sezon çekilme ihtimali söz konusu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 86,90
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim -0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,27
İşlem Hacmi 94.926.417
Toplam Adet: 1.091.969
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)