E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye yeni çubuklu forma---

Fenerbahçe'ye yeni çubuklu forma

Fenerbahçe'ye yeni çubuklu forma
04 Haziran 2015 - 08:56 borsagundem.com

Fenerbahçe'de yeni sezon için iki yeni alternatif forma daha yapıldığı öğrenildi

Fenerbahçe’nin yeni sezon çubuklu forması belli oldu. Sarı lacivertli kulüp,  Adidas’tan gelen önerilere kendi çizgilerini de ekleyerek yeni formaları kesinleştirdi.

Her yıl genellikle 19  Temmuz Dünya Fenerbahçeliler gününde formalarını tanıtan sarı lacivertliler bu yıl bir değişiklik yaparak Temmuz ayı başında yeni formaları satışa sunacak. Sarı lacivertliler muhtemelen Topuk Yaylası kampına gittiklerinde yeni formalar  Fenerium Mağazaları’nda satışta olacak…

KLASİK ÇUBUKLU

Geçtiğimiz sezon kullanılan formaya göre yaka ve kol kısımlarında değişiklikler var. Şampiyon olunamadığı ve Türkiye Kupası alınamadığı için Türk bayrağı göğüste olmayacak. Taraftarın çok beğeneceği tahmin edilen formada çubuklar geçtiğimiz sezona göre biraz daha geniş.

DEPLASMAN FORMASI 

Bu yılın deplasman forması geçtiğimiz yılın beyaz formasından çok daha farklı. Gri zemin üzerine yana doğru turkuaz çizgiler olacak. Bu forma özellikle  Avrupa Kupaları ve deplasman maçlarında kullanılacak.

ÜÇÜNCÜ FORMA MAVİ 

Fenerbahçe bu sezon da 3. formasını mavi tonlarda seçti. Mavinin bir tonu ile tasarlanan bu formada aşağıya doğru inen mavinin farklı tonları da olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)