E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin eli kolu bağlandı---

Fenerbahçe'nin eli kolu bağlandı

Fenerbahçe'nin eli kolu bağlandı
07 Temmuz 2013 - 08:09 borsagundem.com

Bir çok dev kulüp Fenerbahçe'yle maç yapabilmek için sıraya girdi ama...

Bir çok takım yurt dışı kampına başlar ya da programını yaparken, F.Bahçe UEFA Tahkim Kurulu’ndan çıkacak karara kadar özel maç bile ayarlayamıyor.
F.Bahçe, UEFA Tahkim Kurulu süreci nedeniyle yurt dışı kampı ve hazırlık maçı programını bile yapamıyor. UEFA!’nın ya da CAS’ın cezayı kaldırması halinde Temmuz sonu ve Ağustos başında ön eleme oynayacak olan sarı lacivertliler bu nedenle hazırlık maçı programını yapma konusunda güçlük yaşıyor. Tahkim’den çıkacak sonucun ardından program yapacak olan sarı lacivertlilerin elinde çok alternatifli programlar var.
UZAK DOĞU’DAN BİLE TEKLİF VAR
Sarı lacivertlilere şu anda Uzakdoğu’dan ve Avrupa’nın çeşitli yerlerden hazırlık maçı teklifleri geliyor. şampiyonlar ligi’nde ön eleme oynayacaklarını düşünerek Rio Ferdinand’ın Testimonial maçı için Manchester United Kulübü’nden gelen teklifi de geçtiğimiz ay reddeden sarı lacivertliler hiçbir teklifi şu an için kabul edemiyorlar.
TAHKİM KARARI BELİRLEYİCİ OLACAK
UEFA Tahkim Kurulu’nun vereceği karar hem Ersun Yanal’ın antrenman programının yeniden şekillenmesine hem de hazırlık maçlarının netleşmesine yol açabilir. Sarı lacivertli kulüp, UEFA Tahkimi’nde cezanın kaldırılması durumunda bu tekliflerden programlarına uygun olacanları seçecekler. Aksi takdirde alternatif bir program belirlenecek ve bu programa göre yeni tekliflere göre sarı lacivertlilerin yeni sezon hazırlıkları netleşecek.(Hürriyet)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)