E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin davası bitti---

Fenerbahçe'nin davası bitti

Fenerbahçe'nin davası bitti
22 Ağustos 2013 - 20:38 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü'nün CAS'a yaptığı başvurunun görüşüldüğü duruşmalı toplantı sona erdi

Duruşmalı toplantıda ikinci gününde tanıkların dinlenmesinin ardından başkan Aziz Yıldırım, CAS heyetine bir konuşma yaptıktan sonra avukatlar son sözlerini söyledi ve toplantı sona erdi.
CAS, Fenerbahçe ile ilgili kararını 28 Ağustos'ta açıklayacak.
Savunma hakkında da konuşan Abdullah Kaya, "UEFA, karşımıza hiç tanık getirmedi. Ancak bizim tanıklarımız geldi. Burada bir bağımsız bir mahkemedeyiz. Biz derdimizi anlattık, delillerimizi ortaya koyduk. Artık top onlarda" diye konuştu.
AÇIKLAMA GELDİ
Fenerbahçe Kulübü'nün avukatlarından Abdullah Kaya, duruşmanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"2 gün boyunca hızlandırılmış, yargılama yapıldı. Önce usule dair her iki tarafta, UEFA’da bizde kendi argümanlarımızı sunduk. Delillerimizi önceden mahkemeye sunmuştuk. Sonra, sözlü tanıkların dinlenmesine sıra geldi. Tanıklar, beyanlarda bulundular. Her iki tarafa da olaylarla ilgili sorular sordular. Tanıklar dinlendikten sonra, UEFA’da bizde kapanış konuşmalarımız yaptık. 28 Ağustos’ta karar açıklanacak.
Yargılama sürecinde, mühim olan bizim delillerimizi öne sürebilmemiz…UEFA hiç tanık getirmedi. Bizim tanıklarımız çapraz sorguya geldiler. Çapraz sorguda bildiklerini anlattılar. Gelmeyen tanıklarda yazılı olarak, açıklamalarını mahkemeye sundular.
Buradaki süreç  Lyon’dan farklı. Oradaki kurum UEFA’ya bağlı, burada ise bağımsız mahkemedeyiz. Neticede mahkemenin vereceği karardır. Biz derdimizi  anlattık, delillerimizi sunduk. Karar onlardadır.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)