E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin borcu açıklandı---

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı
05 Kasım 2023 - 15:37 borsagundem.com

Fenerbahçe Kulübü'nün kısa vadeli yükümlülüklerinin 3 milyar 871 milyon lira, uzun vadeli yükümlülüklerin ise 4 milyar 405 olduğu, kulübün toplam borcunun ise 8 milyar 276 milyon lira olduğu bildirildi

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Kasım ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde başladı. Toplantıya; Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, divan kurulu üyeleri ve kongre üyeleri katıldı.

ATATÜRK HOLOGRAMI YANSITILDI

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Mustafa Kemal Atatürk'ün hologramı yansıtıldı. Salonun ışıkları kapatıldıktan sonra Atatürk'ün sesinden 10'uncu Yıl Nutku paylaşılırken üyeler ayakta izleyerek uzun süre alkışladı.

Öte yandan bugünkü toplantıda yönetim kurulu faaliyet raporu ile denetim kurulu faaliyet raporları okunacak. Ardından Yüksek Divan Kurulu Başkan Vekili seçimi yapılacak.

Kulübün borcu açıklandı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda sarı-lacivertli kulübün toplam borcu açıklandı.

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'ndeki yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Kulübü Denetim Kurulu Üyesi Mehmet Vodina, yapılan denetimin 1 Ocak-31 Mayıs 2023 tarihleri arasını kapsadığını belirtti.

Vodina, kulübün kısa vadeli yükümlülüklerinin 3 milyar 871 milyon lira, uzun vadeli yükümlülüklerin ise 4 milyar 405 olduğunu ifade ederek, kulübün toplam borcu 8 milyar 276 milyon lira olarak açıkladı.

Vodina, kulübün toplam varlığının da 2 milyar 760 milyon lira olduğunu kaydetti.

"FENERBAHÇEMİZ SÜREKLİ İŞLEYEN, DURMAKSIZIN ÜRETEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR"

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, yaptığı açıklamada, "Takım sporlarımızda sezona başladığımız, stadyumlardan salonlara koşturduğumuz, olimpik sporcularımızdan gelen haberlerle gururlandığımız, Türkiye'nin en büyük spor kulübü olarak, rekabetçi kimliğimizi ortaya koyduğumuz 3 aylık bir dönem geride kaldı. Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulübümüz, 2024 Paris Olimpiyatları için şimdiden 5 kota aldı.

Boksta Buse Naz Çakıroğlu, Hatice Akbaş ve Samet Gümüş, yüzmede Kuzey Tunçelli, atletizmde Ersu Şaşma Paris biletlerini alırken birçok sporcumuz da olimpiyat kotası almak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca olimpik sporcularımız 3 aylık süreçte Türkiye rekorları kırdılar. Fenerbahçemiz sürekli işleyen, durmaksızın üreten çalışmaya devam ediyor" diye konuştu.

Burak Kızılhan'ın ardından sarı-lacivertli kulüpteki tüm branşların sorumluları üyelere bilgiler aktardı.

SÜPER KUPA MAÇI İÇİN STAT KARARI

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu, Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının Suudi Arabistan'da oynanmaması yönündeki önergeyi kabul etti.

Süper Kupa'nın Atatürk Olimpiyat Stadı ya da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanması yönünde tavsiye kararı alındı.

Fenerbahçe'den Dilan Polat ve Engin Polat kararı!

 

Fenerbahçeli yıldıza çarpıcı teklif: ManU'dan rekor rakam!

 

Fenerbahçe'de başkanlık süresi kısaltıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gereksiz06 Kasım 2023 09:11

    o kadar gereksiz transfere   birde  futbolcu satışları olmasaydı sen düşün

  • Yorum05 Kasım 2023 21:26

    Spor kulübü işte türkiyeye madalya kazandıran sporcuları yetiştiriyor bünyesinde tutuyor bunu ülkesi için barğı dalgalansın diye yapıyor ve bunu hiç usanmadan sürekli yapıyor bazıları gibi oralarda para yokki demiyor sponsorlar olmadan o işlere giremeyiz sponsorlar geldikçe girecek demiyor o sebeple fenerbahçe bir kültürdür ülke için yabancılarla mücadele edip kazanan bir kültür

  • Eski 1 Fenerli 05 Kasım 2023 20:18

    O borç ne ki koskoca KOÇ için... Ne de olsa Türkiye'nin en büyük kulübünü portföylerine aldılar...