E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den şarkılı koreograflı kutlama---

Fenerbahçe'den şarkılı koreograflı kutlama

Fenerbahçe'den şarkılı koreograflı kutlama
08 Mart 2015 - 23:48 borsagundem.com

Kadıköy'de G.Saray'ı ağırlayan F.Bahçe'nin taraftarları maç öncesi rakibin moralini bozma amaçlı şarkılar, maç sonu ise koreograflarla geceyi süsledi

Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında ev sahibi sarı lacivertliler, rakibin moralini bozmaya yönelik organizasyonlar yaptı.

Müsabaka öncesinde ısınmak için sahaya çıkan Galatasaray, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda sürpriz bir şarkı ile karşılandı ve statta "Emel Sayın'dan "Duydum ki unutmuşsun" şarkısı çalındı.

Stat hoparlörlerinden maç sonrasında da Göksel'in "Acıyor, acıyor, acıyor" adlı şarkısı çalındı.

Sarı lacivertliler maç sonunda ise bir kanaryanın bir aslana mezara gömdüğü ve üzerinde 'İşte böyle her sene böyle' yazan bir koroegrafi daha yaptı. Saracoğlu'nda maç sonu Galatasaray'a gönderme yapan şarkılar da çalındı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu ve büyük bir kanaryanın bir aslanı tekmelediği görüntünün yer aldığı koreografide 'This is Kadıköy' (Burası Kadıköy) yazıyor.

Bu slogan akıllara Sparta filminin ünlü 'This is Sparta' söylemini akıllara getirdi.




MAÇ SONU KOREOGRAFİSİ...

Sarı lacivertliler maç sonunda da bir koreografi yaptı. Maçın son düdüğü ile beraber tribünde 'İşte böyle her sene böyle' yazan bir koroegrafi daha açıldı. Ayrıca maç sonu stadyumda Göksel'in 'Acıyor', Nilüfer'in 'Bir masum mor menekşe' ve Dilber Ay'ın 'Akşama geleceğim şarkıları' çaldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)