E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de peş peşe ayrılık---

Fenerbahçe'de peş peşe ayrılık

Fenerbahçe'de peş peşe ayrılık
22 Temmuz 2023 - 05:50 borsagundem.com

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında takımın eksikleri doğrultusunda yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe'de Attila Szalai'nin ardından Crespo'nun da gidişine kesin gözüyle bakılıyor.

Trendyol Süper Lig'de yeni sezona İsmail Kartal ile başlayacak olan Fenerbahçe (#FENER), hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Rusya etabının bitişinin ardından İstanbul'a gelen sarı-lacivertliler, kampa Samandıra'da devam ediyor.

KONFERANS LİGİ'NDE MÜCADELE EDECEK

Ligi 80 puanla 2. sırada bitirerek UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek olan temsilcimiz ilk maçına çıkıyor.

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda rakibi belli oldu. Sarı-lacivertliler, Moldova ekibi Zimbru ile karşılaşacak.

Fenerbahçe ilk maçı sahasında 26 Temmuz Çarşamba saat 21.00'de oynayacak. Rövanş mücadelesi ise 1 Ağustos Salı günü saat 20.30'da başlayacak.

ATTİLA SZALAİ HOFFENHEİM YOLCUSU

Attila Szalai, Hoffenheim'a transfer olmaya çok yakın. Macar stoper Attila Szalai, Hoffenheim'a imza atmak için Türkiye'den ayrıldı ve süre içerisinde transferin duyurulması bekleniyor.

15 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberde Bundesliga ekibinin Attila Szalai için Fenerbahçe'ye bonuslarla beraber 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği kaydedildi.

SZALAİ SONRAS BİR AYRILIK DAHA KAPIDA

Fenerbahçe'de 2023-2024 sezonunda sözleşmesi bitecek olan Miguel Crespo ile ilgili ayrılık kararı alındı.

Sarı-lacivertli yönetim, geçtiğimiz aylarda 500 bin euro alan 26 yaşındaki Portekizli futbolcuya yıllık ücretini iyileştirerek yeni teklif yaptı. Fenerbahçe, 1,2 milyon euroluk yeni bir maaş önerdi. Ancak pazarlıklarda anlaşılamadı.

Miguel Crespo, Fenerbahçe'den 2 milyon euroya yakın bir maaş talep etti. Fenerbahçe yönetimi ise bu talebi çok fazla buldu.

"KULÜP ARAYIN!" MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, artık Miguel Crespo'yu elden çıkararak bonservis elde etmek istiyor. Avrupa'dan talipleri olan Crespo için Fenerbahçe yönetimi, menajerine "Kulüp arayın" talimatı verdi.

Portekiz ekibi Estoril'den 1,5 milyon euroya transfer edilen Miguel Crespo için Fenerbahçe yönetimi 10 milyon euroya yakın bir bonservis bedeli bekliyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Transfer kararının ardından görüşmelere başlayan Miguel Crespo'nun menajeri, Portekizli futbolcu için bu ay sonuna kadar transferi gerçekleştirmeyi planlıyor.

Fenerbahçe'nin Eylül 2021'de 1.5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 20 karşılığı bonservisle transfer ettiği 26 yaşındaki orta saha, sarı lacivertli formayla 62 resmi maça çıktı ve 4 gol atıp 6 asist yaptı.

Beşiktaş transferi KAP'a bildirdi

 

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakipleri belli oldu

 

Rodrigo Becao resmen Fenerbahçe'de: İşte bonservis bedeli...

 

Fenerbahçe, Marsilya'dan Bartuğ Elmaz'ı transfer etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 87,10
En Yüksek: 88,20
En Düşük: 85,95
Değişim 0,11 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,28
İşlem Hacmi 100.150.797
Toplam Adet: 1.151.759
Ağırlıklı Ort.: 86,92
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)