E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de pazarlıklar başlıyor---

Fenerbahçe'de pazarlıklar başlıyor

Fenerbahçe'de pazarlıklar başlıyor
07 Mayıs 2014 - 07:09 borsagundem.com

F.Bahçe'de sözleşmeleri biten Yanal ve Caner ile mali konular Karabük maçı sonrası masaya yatırılacak. Görüşmede kritik nokta 4. yıldız olacak

Fenerbahçe'de bu sezon 1.5 milyon dolar maaş ödenen teknik direktör Ersun Yanal'la pazarlıklar 3 milyon dolardan başlayacak. Yönetimin tecrübeli teknik adama yine aynı maaşı (1.5 milyon dolar) önererek, maaş kadar şampiyonluk primi vermeyi teklif edeceği ifade ediliyor. Yönetimin, "Dördüncü yıldız bizim için çok önemli. Sana istediğin parayı vereceğiz. Ancak bu paranın yarısı dördüncü yıldız gelirse ödenecek" diyerek hem teknik direktörünü hem de takımı motive etmeyi amaçladığı kaydedildi. Fenerbahçeli taraftarların kafasındaki bir başka soru işareti olan Caner Erkin ile görüşmelerde ise oyuncu tarafından talep edilen yıllık 2.5 milyon Euro'nun düşürülmesi planlanıyor. Yönetimin bu rakamı 2 milyon Euro'ya seviyesine çekmek istediği belirtildi. F.Bahçe'de 4 yıldır 650 bin dolara oynayan Caner Erkin'e bu sezonki formu örnek gösterilerek performans odaklı bir sözleşme önerilecek. 2 milyon Euro garanti paranın yanına bonuslar konularak ücret yine 2.5 milyon Euro seviyesine çıkarılmış olacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)