E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de Mesut Özil bilmecesi!---

Fenerbahçe'de Mesut Özil bilmecesi!

Fenerbahçe'de Mesut Özil bilmecesi!
01 Kasım 2021 - 15:21 borsagundem.com

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Mesut Özil, sakatlığı nedeniyle İttifak Holding Konyaspor maçında forma giyememişti. En son 28 Ekim'de antrenmana çıkan Mesut Özil'le ilgili hiçbir resmi açıklamanın gelmemesi, kafalarda soru işareti oluşturdu.

Süper Lig'in 11. haftasında İttifak Holding Konyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak ligde üst üste 3. yenilgisini alan Fenerbahçe'de Mesut Özil belirsizliği yaşanıyor.

Konya'da alınan yenilgiyle ek olarak takımın çok önemli 3 futbolcusunu da sakatlığa kurban veren sarı-lacivertlilerde Mesut Özil'in son durumuyla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi.

Karşılaşmada sakatlık yaşayıp oyuna devam edemeyen Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo'yla ilgili Fenerbahçe'den açıklama yapılmıştı.

ALTAY BAYINDIR AMELİYAT OLDU

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Altay Bayındır’ın omzunda kırık tespit edilmemiş olmasına rağmen Acromioclavikuler seperasyon gözlemlenmiştir. Oyuncumuzun operasyon geçirmesine karar verilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Enner Valencia’nın sol ayak bileğinde bağ yaralanması tespiti yapılmış, konservatif tedavi uygulanması uygun görülmüştür. Luiz Gustavo’nun sol biceps grade 1-2 arası yaralanma teşhis edilip tedavisine başlanmıştır." ifadeleri kullanılmıştı.

Sakatlanan isimlerden Altay Bayındır Pazar günü ameliyat olmuş ve tedavisine ameliyatın ardından devam edilmişti.

KULÜP YERİNE PEREIRA AÇIKLADI

Uzun süre sahalardan uzak kalacak bu 3 oyuncu dışında Fenerbahçe'de Mesut Özil de Konyaspor maçı öncesi sakatlanmıştı. Konyaspor maçının son antrenmanına sakatlığı nedeniyle katılmayan Mesut hakkında maçtan dakikalar önce Vitor Pereira, "Mesut kasığından bir sakatlık yaşadı o yüzden bugün burada değil" ifadelerini kullanmıştı.

EN SON 28 EKİM'DE ANTRENMANA ÇIKTI

Pereira Mesut'un sakat olduğunu açıklamasına rağmen Fenerbahçe'den konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. En son 28 Ekim'de antrenmana çıkan tecrübeli futbolcu sonrasındaki antrenmanlarda yer almazken, sarı-lacivertli kulübün yayınladığı Antrenman fotoğraflarında da bulunmadı.

Tecrübeli futbolcu, bugünkü antrenmana da katılmazken kulüpten konuya dair bir açıklama yapılmadı.

Teknik Direktör Vitor Pereira ile arasının bozuk olduğu uzun süredir iddia edilen Mesut Özil'le ilgili sarı-lacivertli kulüpten resmi açıklama yapılmaması ise hem şaşkınlık yarattı hem de dedikoduları alevlendirdi.

ANTWERP MAÇINDAN SONRAKİ TEPKİSİ OLAY OLMUŞTU

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Royal Antwerp ile oynadığı maçta oyundan alınan 33 yaşındaki tecrübeli futbolcu, yedek kulübesine gelirken çok sinirlenmiş ve su şişelerini tekmelemişti.

Maçtan sonra yaptığı açıklamada tepkisinin Vitor Pereira'ya olmadığını söyleyen Mesut, "Sevgili Fenerbahçeliler, dün akşam oyundan çıkarken gösterdiğim tepki, oyun içindeki tansiyon ve kolay kazanmamız gereken önemli bir maçla alakalıydı. Asla kimseyi hedef almadım, yine de bu görüntüleri vermemeliydim. Fenerbahçe için savaşmaya devam!" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Mesut Özil kadroda yok

 

Fenerbahçe'de takımı ayağa kaldıracak plan belli oldu

 

Futbolseverlere müjde! Salgın kısıtlamaları kaldırıldı

 

Türk futbol tarihinde bir ilk

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)