E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe, Zimbru'ya fark attı: 5-0---

Fenerbahçe, Zimbru'ya fark attı: 5-0

Fenerbahçe, Zimbru'ya fark attı: 5-0
26 Temmuz 2023 - 23:35 borsagundem.com

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın Zimbru takımını 5-0 mağlup etti

Transfer döneminde kadrosunu yıldızlarla dolduran ve iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe, üçüncü İsmail Kartal dönemindeki ilk maçında Zimbru'yu 5-0 mağlup etti.

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Moldova ekibini ağırlayan sarı-lacivertliler, Ferdi, Kent, Dzeko, Szymanski ve King'in golleriyle farka koştu; 1 Ağustos'taki rövanş öncesinde tur kapısını araladı.

Fenerbahçe 11. dakikada perdeyi açtı: Tadic'in pasıyla sol çaprazda topla buluşan Ferdi'nin müthiş plasesi iki direğin birleştiği yerden ağlara gitti.

Golden sonra da ataklarını kesmeyen sarı-lacivertliler 14. dakikada Ryan Kent'le farkı ikiye çıkardı: Savunma arkasında topla buluşan Dzeko'nun penaltı noktasına çevirdiği topu Ryan Kent sol ayağıyla ağlara gönderdi.

İlk yarıda başka gol olmadı ve Fenerbahçe devrede soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf da Fenerbahçe oldu. Zimbru topa sahip olma konusunda zorluk yaşarken sarı-lacivertliler 63. dakikada skoru 3-0'a getirdi:

Sol çaprazdan ceza alanına giren Mert Hakan içeri çevirdi, Dzeko boş ağlara topu gönderdi ve Fenerbahçe formasıyla ilk golünü kaydetti.

Bu golden sonra iyice rahatlayan Fenerbahçe 2 dakika sonra farkı 4'e çıkardı: Edin Dzeko'nun enfes pasıyla savunma arkasına sarkan Szymanski kaleciden sıyrılıp takımının 4. golünü kaydetti.

Fenerbahçe'de kaptan Edin Dzeko, şu ana kadar 1 gol 2 asist ile yıldızlaştı.

88. dakikada fark 5'e çıktı: İsmail Yüksek'in ara pasında sol çaprazda topla buluşan Joshua King'in plasesi savunmadan sekip ağlara gitti.

Fenerbahçe'ye 195 milyon liralık sponsor

 

Fenerbahçe'de Attila Szalai Hoffenheim'a transfer oldu!

 

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye çalım! Zaha'yı KAP'a bildirdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 88,40
En Yüksek: 89,85
En Düşük: 87,60
Değişim -0,79 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,38
İşlem Hacmi 102.734.464
Toplam Adet: 1.158.815
Ağırlıklı Ort.: 88,68
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • MERHALET KUŞUÖTMEZ27 Temmuz 2023 11:15

    Bu takımı da yenemezseniz daha kimi yeneceksiniz.Bizim bir iki futbolcu ile rakip takım kurulur. Ulu önder ATATÜRK ne demiş benim TÜRK HEKİMLERİNE EMANET EDİNİZ demiş.Dünyanın bir numaralı teknik direktörleri de olsa İsmail Kartal getirin demiş idik.Takım şuan daka pozitif futbol oynuyor fakat 3-4 daha aktif ve kaliteli futbolcu daha transfer edilir ise takım daha da iyi olur.Geçen senede ilk zamanlar kesin şampiyon olur FB dedik sonraları ise su koyuvermiş idi.Ama genel olarak beğendim.

  • Ahmet Özbir27 Temmuz 2023 10:37

    hayret doğrusu