E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe yönetimi Cocu için toplanıyor---

Fenerbahçe yönetimi Cocu için toplanıyor

Fenerbahçe yönetimi Cocu için toplanıyor
01 Ekim 2018 - 03:46 borsagundem.com

Fenerbahçe yönetimi bugün toplanarak Hollandalı teknik adamın geleceğini görüşecek. Cocu'nun görevine son verilmesi bekleniyor

Ligde dördüncü yenilgisini alan Fenerbahçe’de yönetim bugün bir araya gelerek Cocu’nun durumunu görüşecek. Hollandalı çalıştırıcının gönderilmesi bekleniyor.

Fenerbahçe’nin ligde galibiyeti bulunmayan Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olması teknik direktör Phillip Cocu’nun kredisini tüketti. Yönetim bugün bir araya gelerek Hollandalı teknik adamın durumunu görüşecek. Takımın kötü gidişatı hakkında tecrübeli çalıştırıcıdan rapor isteyecek olan yönetimin büyük olasılıkla Cocu ile yollarını ayırması ve yeni teknik direktör arayışlarına başlaması bekleniyor.

KAPTANLAR TRİBÜNÜ SAKİNLEŞTİRDİ

Rize’de Didi Stadı’ndaki karşılaşma sonrası kendilerine ayrılan yerde maçı izleyen Fenerbahçe taraftarı da oldukça öfkeliydi. Sarı lacivertliler 90 dakikanın ardından uzun süre takımlarını protesto ettiler. Bir süre sonra takım kaptanları Mehmet Topal ve Volkan Demirel tribüne giderek taraftarlardan özür dilediler. İki tecrübeli oyuncu taraftarları dinledikten sonra onları sakinleştirmeye çalıştı. Tribünlerden destek isteyen iki futbolcu “Merak etmeyin, bunu düzelteceğiz. Daha iyi olacağız” dediler.

Fenerbahçe farklı yenildi

 

Cocu: Berbat durumdayız

 

Ali Koç taraftarlardan özür diledi

 

Fenerbahçe taraftarlarında Cocu isyanı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)