E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporFenerbahçe farklı yenildi---

Fenerbahçe farklı yenildi

Fenerbahçe farklı yenildi
30 Eylül 2018 - 19:43 borsagundem.com

Çaykur Rizespor karşısında Fenerbahçe tel tel döküldü ve 3-0 yenildi

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor deplasmanında boy gösterdi. Çaykur Didi Stadı'nda başlama saati 19:00 olan mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetti. Rizespor 30. dakikada Vedat Muriqi'nin golüyle 1-0 öne geçti. Umar Aminu 34. dakikadaki golüyle farkı 2'ye çıkardı: 2-0. Samudio'nun golüyle durum 3-0 oldu.

Maçta Fenerbahçe herhangi bir varlık gösteremedi ve 3-0 mağlup oldu. 7 maçın 4'ünü kaybeden Fenerbahçe ligde 7 puanla 14'üncü sırada yer alıyor.

İLK 11'LER

Rizespor: Gökhan, Orhan, Mehmet, Brabec, Ali, Saadane, Musa, Umar Aminu, Boldrin, Samudio, Vedat Muriqi.

Fenerbahçe: Harun, Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Aatif, Benzia, Ayew, Slimani.

Cocu gidiyor mu?

FENERBAHÇE'DE KADRO DEĞİŞMEDİ

Fenerbahçe'de teknik direktör Philip Cocu kadroyu değiştirmedi. Fenerbahçe, Beşiktaş maçı ilk 11'i ile Çaykur Rizespor karşısına çıktı. Sakatlığı süren Martin Skrtel ile Tolga Ciğerci kadroda yer almadı.

İKİ BAŞKAN KAHVALTIDA BULUŞTU

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Hasan Kartal, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetimini kahvaltıda ağırladı. Fındıklı ilçesindeki bir restoranda verilen kahvaltıda Çaykur Rizesporlu yöneticilerde yer aldı. İki başkan karşılaşmayı da protokol tribününde izledi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Çaykur Didi stadyumunda yeşil mavili taraftarların selfie teklifini geri çevirmedi, fotoğraf çektirdi.

Karşılaşmayı izleyenler arasında Gençlik ve Spor eski Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Servet Yardımcı da yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 96,90
En Yüksek: 98,25
En Düşük: 94,85
Değişim 1,89 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,99
İşlem Hacmi 359.376.961
Toplam Adet: 3.708.480
Ağırlıklı Ort.: 96,76
ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)