E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriFenerbahçe tahvil ihraç edecek---

Fenerbahçe tahvil ihraç edecek

Fenerbahçe tahvil ihraç edecek
21 Aralık 2013 - 00:31 borsagundem.com

Fenerbahçe Futbol AŞ, nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 200 milyon lira tutarındaki tahvil ihracı için SPK'ya başvurdu

Fenerbahçe Futbol AŞ 200 milyon lira tutarında tahvil ihracı için Sermaye Piyasası Kurul'una (SPK) başvuruda bulundu.

SPK haftalık bültenine göre, Fenerbahçe Futbol AŞ halka arz edilerek ya da halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere 200 milyon lira tutarlı tahvil aracı, Asya Varlık Kiralama AŞ de yurtdışında ihraç etmek üzere 500 milyon dolar tutarında kira sertifikası ihracı için Kurul'a başvurdu.

GARANTİ BANKASI'NIN BAŞVURUSU

Ayrıca, Garanti Bankası yurt dışında ihraç edilmesi planlanan en fazla 6 milyar dolar veya muadili TL veya yabancı para cinsinden borçlanma aracı ihracı için Kurul'a başvururken, Fibabanka da nitelikli yatırımcılara veya tahsisli olarak satılmak üzere 1,1 milyar lira tutarında borçlanma aracı ihracı başvurusunda bulundu.

Bültene göre Kurul, Ak Finansal Kiralama AŞ'nin yurtdışında satmak üzere 500 milyon dolar tutarında borçlanma aracı ve Alternatif Finansal Kiralama AŞ'nin nitelikli yatırımcıya satmak üzere 100 milyon lira tutarında borçlanma aracı ihracı başvurularını onayladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)